Η Jennifer Lopez είπε ότι «ένιωθε ότι θα πέθαινε» μετά τον χωρισμό με τον Ben Affleck

29.11.2022
Η Jennifer Lopez είπε ότι «ένιωθε ότι θα πέθαινε» μετά τον χωρισμό με τον Ben Affleck
«Μόλις ακυρώσαμε τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν η μεγαλύτερη πληγή της ζωής μου»

Η Jennifer Lopez αναφέρθηκε στη στενοχώρια που βίωσε μετά την ματαίωση του αρραβώνα της με τον Ben Affleck πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, σε μια νέα συνέντευξη της για το Apple Music. Μάλιστα, πρόσφατα ήταν η 20η επέτειος του τρίτου άλμπουμ της, "This Is Me... Then", το οποίο κατέγραψε την έντονη σχέση της με τον Affleck, με τον οποίο τελικά χώρισε το 2004. Το επερχόμενο άλμπουμ της Lopez, "This Is Me... Now", για άλλη μια φορά τιμά το ειδύλλιό της με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, τονίζοντας την επανένωση και τον γάμο τους δύο δεκαετίες μετά τον χωρισμό τους.

Jennifer Lopez: Το "μαύρο" στα social media, οι φήμες περί σημαντικής ανακοίνωσης και τα συλλυπητήρια

"Αυτό το άλμπουμ κατέγραψε πραγματικά μια στιγμή στο χρόνο όπου ερωτεύτηκα την αγάπη της ζωής μου. Είναι όλα ακριβώς εκεί στον δίσκο και δεν είχα καν συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε, απλώς κάθε μέρα πήγαινα από το πλατό στο στούντιο ηχογράφησης, ερωτευμένη, εκείνος ερχόταν στο στούντιο. Όταν ακούω τους στίχους τώρα, δεν είχα καν συνειδητοποιήσει ότι έγραφα κάποια από την ιστορία μας που θα συνέβαινε…Δεν συνειδητοποίησα καν ότι ήταν κατά κάποιον τρόπο προφητικό."

Η Lopez θυμήθηκε ότι αρνήθηκε να ερμηνεύσει τραγούδια από το άλμπουμ μετά τον χωρισμό τους. "Δεν θα έκανα καν αυτούς τους δίσκους", εξήγησε. "Ήταν τόσο οδυνηρό αφότου χωρίσαμε. Μόλις ακυρώσαμε τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν η μεγαλύτερη πληγή της ζωής μου. Και ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα. Αλλά τώρα, 20 χρόνια αργότερα, έχει αίσιο τέλος. Έχει το καλύτερο τέλος, που δεν θα συνέβαινε ποτέ στο Hollywood".

Η Jennifer Lopez εξηγεί γιατί πήρε το επίθετο του Ben Affleck

Το ζευγάρι αρχικά χώρισε λόγω της εξωτερικής πίεσης που άσκησαν τα μέσα και το κοινό στη σχέση τους. "Μας κατέστρεψε. Αυτό ήταν μέρος αυτού που μας κατέστρεψε, ήταν η εξωτερική ενέργεια που ερχόταν εναντίον μας", είπε. "Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον. Ήταν δύσκολο. Ένιωσα μερικές φορές άδικο, αλλά κανένας από εμάς δεν είναι ο άνθρωπος που να λέει "Αλίμονό μου". Οπότε είπαμε, "Λοιπόν, πρέπει απλώς να το συνεχίσουμε". Και νομίζω, με τον πιο περίεργο τρόπο, ότι μας παρακίνησε και τους δύο να γίνουμε και να κάνουμε τα πράγματα που σταματήσαμε να κάνουμε, αλλά όχι μαζί· έπρεπε να το κάνουμε χωριστά".

Η Lopez είπε ότι αισθάνεται περισσότερη έμπνευση να γράφει μουσική όταν είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη, γι' αυτό και επέστρεψε στο στούντιο για να ηχογραφήσει το τελευταίο της άλμπουμ μετά την επανένωση της με τον Affleck. "Όταν επέστρεψε στη ζωή μου, συνέβη και πάλι το ίδιο πράγμα, όπου ένιωσα τόση έμπνευση και με τόσο συναίσθημα που ξεχύθηκε από μέσα μου", είπε. "Όταν αισθάνομαι καλά, γράφω μουσική. Και έγραψα μουσική, και μπήκα στο στούντιο νομίζω τον Μάιο, και μέχρι τον Αύγουστο, όταν παντρευτήκαμε, τελείωσε."