Δέσποινα Βανδή και Φοίβος: Η απίθανη συνάντηση στο "Γεια", 20 χρόνια μετά το "Γεια"

29.11.2022
Δέσποινα Βανδή και Φοίβος: Η απίθανη συνάντηση στο "Γεια", 20 χρόνια μετά το "Γεια"
Πρεμιέρα χθες για το μιούζικαλ που φέρει την υπογραφή του Φοίβου και τον τίτλο του θρυλικού αλμπουμ που είχε γράψει ο ίδιος για τη Δέσποινα Βανδή το 2002 και εκείνη, παρότι η μεταξύ τους συνεργασία έχει λήξει χρόνια τώρα, ήταν εκεί, στο πλευρό του.

Οι φήμες μπορεί να ήθελαν τη Δέσποινα Βανδή μέχρι και θυμωμένη για την επαγγελματική αυτή κίνηση του Φοίβου και τα "δικά της τραγούδια", όμως, όπως φαίνεται, οι δυο τους όχι μόνο έχουν την καλύτερη σχέση αλλά εκείνη ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν κοντά του στη μεγάλη του πρεμιέρα.

Οι δυο τους πόζαραν στον φακό για τις επίσημες φωτογραφίες αλλά η Δέσποινα μοιράστηκε και ένα βίντεο με πολλή αγάπη: "Έχω αγωνιααααα!!! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση! Σα να μην πέρασε μια μέρα! 20 χρονια μετά!", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται το υγιεινό πρωινό της - Δοκίμασέ το

Το μιούζικαλ "Γεια" σε στίχους και μουσική του Φοίβου ανέβηκε στο θέατρο Ριάλτο με την υπογραφή του Δημήτρη Μαλισσόβα. Στην θεατρική του μεταφορά έχουμε 21μελή θίασο, με συμμετοχές έκπληξη όπως αυτή της Αλέκας Κανελλίδου, της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, της Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος "Μπλε” που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μιούζικαλ, και του Παναγιώτη Πετράκη. Στη σκηνή επίσης οι Τραϊάνα Ανανία, Biased Beast, Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και Δανάη Τσιρώνη. Οι χορογραφίες είναι του Θοδωρή Πανά, τα σκηνικά των Αριστοτέλη Καρανάνου και Αλεξάνδρας Σιάφκου και τα κοστούμια του Αλέξη Φούκου.

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα η οποία έριξε αυλαία με τον Φοίβο να καλεί τη Δέσποινα στη σκηνή για την τελευταία υπόκλιση.