Είδωλο η Diane Keaton έκανε μακράν την καλύτερη ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο

16.02.2023
Είδωλο η Diane Keaton έκανε μακράν την καλύτερη ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο
Η Diane Keaton μοιράστηκε ένα βίντεο με όλους τους ηθοποιούς με τους οποίους έχει μοιραστεί ένα φιλί στη μεγάλη οθόνη και αυτοτρολα΄ρεται με τον πιο απίθανο τρόπο. Η Nancy Meyers, όμως, έχει αντίθετη άποψη και το δηλώνει δημόσια!

Στον απόηχο της γιορτής των ερωτευμένων και αφού έχουμε δει κάθε λογής ερωτική ανάρτηση στα social media θα σταθούμε σε ένα πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον post από μία γυναίκα που στα πάντα της διαφέρει από όλες τις άλλες χολιγουντιανές συναδέλφους της!

Ο λόγος για την Diane Keaton η οποία στα 77 της χρόνια παραμένει ένα εμβληματικό fashion icon με την αυθεντικότητά της να χαρακτηρίζει κάθε της κίνηση, ιδιαίτερα τα social media στα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή τα τελευταία χρόνια.

Πριν από έναν μήνα περίπου η βραβευμένη -και- με Όσκαρ ηθοποιός είχε γίνει viral με μια ανάρτησή της την οποία αφιέρωσε στη Miley Cyrus. Η 30χρονη τραγουδίστρια είχε μόλις δώσει στην κυκλοφορία το νέο της σίνγκλ "Flowers" και η Keaton είχε εμπνευστεί "εις την... νιοστή"!

Στο βίντεο που μοιράστηκε και έγινε σε χρόνο μηδέν το απόλυτο mood βλέπουμε την ηθοποιό να χορεύει -με τον δικό της μοναδικό τρόπο, και πάλι- στον ρυθμό του τραγουδιού ενώ μέσω της λεζάντας ευχαριστεί τη Cyrus (αφού την αποκαλεί απίστευτη) γιατί της έδωσε έναν λόγο για να χορεύει στην αυλή της.

Ιδού και χορεύουμε μαζί της, ξανά και ξανά...

{https://www.instagram.com/p/CnpkR4vA6pu/}

"Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε Keanu Reeves;" Η απάντησή του έχει γίνει viral [video]

Χθες, με αφορμή τη γιορτή του έρωτα η Diane Keaton έκανε πάλι το "θαύμα" της. "Χρόνια πολλά σε όλους τους άντρες που πληρώθηκαν για να με φιλήσουν" γράφει στη λεζάντα και στο βίντεο που μοιράζεται έχει συρράψει σκηνές από τις περισσότερες ρομαντικές κωμωδίες στις οποίες έχει συμπρωταγωνιστήσει. Σε αυτές βλέπουμε την ίδια και του εκάστοτε παρτενέρ της να φιλιούνται και το τρολάρισμα πάει στον εαυτό της πρώτα και σε όλους του άλλους!

Διακρίνουμε, μεταξύ άλλων, τον Keanu Reeves και τον Jack Nicholson από το "Something' s gotta give", τον Michael Douglas από το "And So It Goes" και τον Sam Shepard από το Baby Boom.

{https://www.instagram.com/p/Cop9pQ4PSOX/}

Εντάξει... "Θεά" η Diane αλλά δεν είναι όλα αστεία. Έτσι μάλλον το είδε και η Nancy Meyers η οποία σκηνοθέτησε πολλές από αυτές τις ταινίες και με το σχόλιό της έριξε άλλο φως στο ζήτημα!

"Ξεκαρδιστικό, αλλά ως κάποιος που ήμουν εκεί σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις, να πω ότι αυτοί οι τύποι ήθελαν πάντα μία ακόμη λήψη", γράφει η Meyers με την Keaton να της απαντά "Ω, Nancy, τι θα έκανα χωρίς εσένα;" και εκείνη να μην το αφήσει να πέσει κάτω λέγοντας "Τι;; Δεν θα έπρεπε εγώ να το ρωτάω αυτό;;;".

Μαζί σου Nancy! Όσο για την Diane; Απλά περιμένουμε με αγωνία την επόμενη ανάρτησή της.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.02.2023 - 18:14