Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Οι ωραιότερες αναρτήσεις των celebrities που γιορτάζουν τον έρωτα

14.02.2023
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Οι ωραιότερες αναρτήσεις των celebrities που γιορτάζουν τον έρωτα
Η γιορτή των ερωτευμένων σήμερα και τα social media γέμισαν καρδούλες και λόγια αγάπης. Ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο όμορφες αναρτήσεις και τις μοιραζόμαστε.

Ο Σάκης Ρουβάς γιόρτασε τη γιορτή του έρωτα αποθεώνοντας τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη. "Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες" γράφει στη λεζάντα ο Σάκης και στο σύντομο βίντεο που μοιράζεται τους βλέπουμε να μοιράζονται γλυκές στιγμές στο μετρό του εξωτερικού.

{https://www.instagram.com/p/Cooy496DxwJ/}

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να ευχηθεί στη Χριστίνα Μπόμπα και το έκανε με μία έντονη αίσθηση τρολαρίσματος. Ιδού το απολαυστικό βίντεο που μοιράστηκε.

{https://www.instagram.com/p/CooxkiKj54S/}

Με την αφορμή τη γιορτή του έρωτα η Βίκυ Καγιά μοιράζεται μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τον χορό της ζωής τους

{https://www.instagram.com/p/CoowG1RoNOd/}

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο και μίλησε στην καρδιά μας

"Μην ξεχνάτε να λέτε σ’ αγαπώ σ’ αυτούς που κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά. Σε αυτούς που υπάρχουν στα όνειρα σας, που είναι ένα απάνεμο λιμάνι για κάθε φουρτούνα , σε αυτούς που βγάζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και μαζί τους ζείτε το τώρα και ονειρεύεστε το αύριο", γράφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανα΄ρτηση που αφιερώνει στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

{https://www.instagram.com/p/Cooq769K-nR/}

Η ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη, η οποία στα 52 της χρο΄νια δείχνει πιο fit από ποτέ, έθεσε το ζήτημα του έρωτα σε ένα άλλο πλαίσιο. "Αγαπάμε τη ζωή, τους ανθρώπους γύρω μας αλλά πάνω από όλα τον εαυτό μας", γράφει τονίζοντας πως "Αγαπώ τον εαυτό μου σημαίνει δίνω αξία σε εμένα". Τροφή για σκέψη!

{https://www.instagram.com/p/Coo3FrWrHOr/}

Η Ρούλα Ρέβη έκανε τρεις αναρτήσεις για τον Βαλεντίνο της, Αποστόλη Τότσικα, τις δύο από τις οποίες συνόδευσε με στίχους του Οδυσσέα Ελυ΄τη τη μία και της Κικής Δημουλά την άλλη.

{https://www.instagram.com/p/CoovqwFI7vi/}

{https://www.instagram.com/p/CoowOLDIXXQ/}

{https://www.instagram.com/p/CooxM62ICkH/}

Ρούλα Ρέβη: Η απίθανη παρέα που γιόρτασε τα Χριστούγεννα -και τρεις ιδιαίτερες γιορτές- στο σπίτι της

Μία λιτή λεζάντα αλλά μια γλυκύτατη φωτογραφία που λέει πολλά μοιράστηκε η Δέσποινα Βανδή την οποία βλέπουμε να χαμογελά στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Βασίλη Μπισμπίκη.

{https://www.instagram.com/p/CopJMwnML0h/}

Με διάθεση τρολαρίσματος, τόσο ως προς τη μέρα όσο και ως προς τον εαυτό της, έκανε την ανάρτησή της για τον Βαλεντίνο η Μαρία Σολωμού. "Γιορτάζει κανείς????…. Ήρεμα ρωτάω… Χάπι Βαλεντάινς ντέι!!!!!", γράφει και ιδού:

{https://www.instagram.com/p/CopBoYft19A/}

"Happy Valentine' s Day. Να γιορτάζεται όσους και ότι αγαπάτε", γράφει η Τόνια Σωτηροπούλου και φωτογραφίζει τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια και τη σκυλίτσα τους, τη Στέλλα.

{https://www.instagram.com/p/CooqXVIIU2h/}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.02.2023 - 15:47