Ρούλα Ρέβη: Η απίθανη παρέα που γιόρτασε τα Χριστούγεννα -και τρεις ιδιαίτερες γιορτές- στο σπίτι της

26.12.2022
Ρούλα Ρέβη: Η απίθανη παρέα που γιόρτασε τα Χριστούγεννα -και τρεις ιδιαίτερες γιορτές- στο σπίτι της
Τα Χριστούγεννα δίνουν πάντα την πιο γλυκιά αφορμή για οικογένειες (εξ αίματος και μη) να μαζεύονται και να μοιράζονται όμορφες στιγμές. Τα social media γέμισαν από εικόνες αγάπης και διασκέδασης, όμως εμείς ξεχωρίζουμε την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη και της απίθανης παρέας της.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η γνωστή ελληνίδα φωτογράφος μοιράζεται πολύ συχνά εικόνες από την προσωπική της ζωή. Ξέρουμε, δηλαδή, πολύ καλά ποιοι είναι οι "δικοί" της άνθρωποι. Φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, τους είχε μαζέψει όλους (ή, έστω, σχεδόν όλους) στο σπίτι της όπου, όπως φάνηκε, χάρηκαν όλοι σαν παιδιά.

"Ότι και να γίνεται οι ανθρωποι πάντα θα καταφέρνουν να είναι μαζί , ειναι φτιαγμένοι να ειναι μαζί και δεν αντέχουν να μην ειναι μαζί . Και αυτό ειναι παρά πολύ ωραίο , και το ξέρουμε όλοι !!! Χρόνια πολλά🥰", γράφει στη λεζάντα η Ρούλα και στις φωτογραφίες βλέπουμε, μεταξύ άλλων, την Τόνια Σωτηροπούλου, την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη, τον Γιώργο Χρανιώτη, τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Θανάση Τότσικα, τον Αποστόλη (της) και τα παιδιά τους, Ειρήνη και Άγγελο, αλλά και τη μαμά Τότσικα, Χριστίνα επίσης.

Ρούλα Ρέβη - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι δύο "συννυφάδες" σε business and pleasure φάση στην Τήνο

Ιδού η ανάρτηση και αν σου φαίνονται όλοι κάπως... χθεσινοί, είναι γιατί όντως ήταν! Στη συνέχεια έχουμε και την εξήγηση:

Εκτός από τα Χριστούγεννα ως Χριστούγεννα, λοιπόν, στο σπίτι Τότσικα γιόρτασαν και δύο ονομαστικές εορτές (μαμά και "νύφη") αλλά και τα γενέθλια της δεύτερης καθώς η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη συμπλήρωσε την παραμονή Χριστουγέννων 30 χρόνια ζωής και τα γιόρτασε με ένα απιθανο πάρτι στο σπίτι της!

Στο βίντεο που μοιράστηκε βλέπουμε τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια και στο βάθος της εικόνας όλους τους συμπρωτανιστές του Σασμού που γιόρτασαν μαζί της!

Τελευταία τροποποίηση στις 14.02.2023 - 15:45