Χριστούγεννα 2022: Διάσημες ευχές από όλα τα μέρη του κόσμου

26.12.2022
Χριστούγεννα 2022: Διάσημες ευχές από όλα τα μέρη του κόσμου
Η γιορτή της αγάπης, έτσι αποκαλούμε τα Χριστούγεννα και έτσι είναι. Γέμισαν τα social media εικόνες χαράς και κεφιού από χαρούμενες παρέες και με την αφορμή, μοιραζόμαστες μερικές αναρτήσεις διασήμων του Hollywood που μας ταξίδεψαν κι εμάς. Χρόνια Πολλά.

Από τα εξωτικά Φίτζι, το αγαπημένο τους νησί, όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά, έστειλαν τις ευχές τους ο Chris Hemsworth και η Elsa Pataky και την παρέα τους.

Νερό φεγγαριού: Το μυστικό της ομορφιάς της Victoria Beckham

Κρατώντας την παράδοση των Bechkam, ο μπαμπάς David φρόντισε για τις απαραίτητες matching xmas pijamas και η μαμά Victoria καμαρώνει στο κλικ. Απών, για την ιστορία, ο πρωτότοκος Brooklyn.

Ο John Travolta καμαρώνει για το ντεμπούτο της κόρης του στην πασαρέλα

Ο John Travolta εύχεται Χρόνια Πολλά με την κόρη του, Ella και τον γιο του, Ben

Από την εξοχή, πανευτυχής, η Gwen Stefani στέλνει τις ευχές τις έχοντας, όπως πάντα, στο πλευρό της τον αρραβωνιαστικό της, Blake Sheldon.

Παππούδες θα γίνουν η Demi Moore και ο Bruce Willis- Η μεγαλύτερη κόρη τους είναι έγκυος

H Scout Willis εύχεται για τα Χριστούγεννα αποθεώνοντας τη μητέρα της, Demi Moore, την οποία αποκαλεί "το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο" και δηλώνει ότι "θα την προστατεύσει με κάθε κόστος".

Ο Dwayne "The Rock" Johnson περνά κάπως "δύσκολα" με τη μικρή του κόρη, η οποία επιμένει να τον βάλει να φορέσει μια... tutu! Εκείνος τη φορά στο κεφάλι και οι ευχές φτάνουν με χαμόγελο.

Η Hilary Swank διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της περιμένοντας τα δίδυμα παιδιά της. "Το μεγαλύτερο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα είναι αυτή η εγκυμοσύνη και η 48χρονη σταρ το απολαμβάνει στο έπακρο!

Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά τον επισοδειακό χωρισμό της από τον Gerard Piquet περνά η Shakira και τα γιόρτασε με τους γιους τους στην έρημο, από όπου και οι ευχές!