Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο και μίλησε στην καρδιά μας

14.02.2023
Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο και μίλησε στην καρδιά μας
Ερωτευμένη με τον συζυγό της η Ελεονώρα Μελέτη και δεν το κρύβει. Στην εορταστική της ανάρτηση σήμερα όμως δεν στάθηκε μόνο σ' αυτή τη σχέση.

Η γιορτή των ερωτευμένων σήμερα και τα social media γέμισαν με καρδούλες και "Σ' αγαπώ", φωτογραφίες, αναμνήσεις και ευχές. Μεταξύ των αναρτήσεων που είδαμε, ξεχωρίζουμε αυτή της Ελεονώρας Μελέτη η οποία μοιράστηκε δυο φωτογραφίες και μερικά λόγια που μας άγγιξαν πολύ!

Και στις δυο φωτογραφίες βλέπουμε την ίδια και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη ενώ στη μία από αυτές μαζί τους είναι και η κόρη τους, Αλεξάνδρα.

"Στα εφηβικά μου χρόνια αν δεν με γιόρταζαν τέτοια μέρα ήμουν να πεθάνω", ξεκινά το κείμενό της η παρουσιάστρια προχωρώντας και λίγα χρόνια μετά όταν "στο άκουσμα κ μόνο της ημέρας, μια αντιδραστική, ειρωνική μικρή αναγούλα σκαρφάλωνε τα σωθικά της".

"Σήμερα αντιμετωπίζω με συμπάθεια τη μέρα, κατανοώντας τόσο εκείνους που τη γιορτάζουν όσο κ εκείνους που τη θεωρούν μια γραφική γιορτή", συνεχίζει εξηγώντας πως το θέμα δεν είναι η ημέρα, αλλά το να υπάρχουν στη ζωή σου άνθρωποι που ξέρεις ότι σ αγαπούν, ανιδιοτελώς.

"Σε μια εποχή όπου βασιλεύει η τοξικότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, η δυσπιστία μεταξύ των ανθρώπων, η οσκαρική υποκρισία στο φεστιβάλ συμπεριφορών και η βαθιά σκοπιμότητα στη σκέψη κ τα αισθήματα, αν έχεις δίπλα σου ανθρώπους για τα συναισθήματα των οποίων δεν αμφιβάλεις, είσαι ένας τυχερός άνθρωπος", υπογραμμίζει η Ελεονώρα Μελέτη συμπληρώνοντας πως ναι, αυτός είναι ένας λόγος να γιορτάζεις.

"Δεν θέλω πολλούς", συνέχισε. "Έχω ανάγκη μόνο από αυτούς τους λίγους που βλέπουν τα μάτια, κ όχι τα ρούχα ή τα κραγιόν. Από εκείνους που καταλαβαίνουν τα πάντα στις σιωπές, πατάνε like στην αυθεντική ζωή κ κάνουν το story τους αληθινό κ ουσιώδες", συμπλήρωσε και απευθύνθηκε σε δεύτερο πρόσωπο στους followers της.

"Αν διαβάζοντας αυτό νιώθεις τυχερός χρόνια σου πολλά! Αν προβληματίζεσαι, να θυμάσαι πως σήμερα είναι μια καλή αφορμή να πάρεις την απόφαση να πετάξεις από δίπλα σου σου όλα τα τοξικά απόβλητα. Να επιμένεις στους λίγους αλλά παντοτινούς".

{https://www.instagram.com/p/CoozVh-Lhrc/}

Ελεονώρα Μελέτη: Οι αδημοσίευτες στιγμές από τον γάμο της και μια τρυφερή ιστορία

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν το 2017 και η παρουσιάστρια εκφράζει πολύ συχνά και δημόσια τα συναισθήματά της για εκείνον. Πιο πρόσφατη περίπτωση η ανάρτηση που του αφιέρωσε τα γενέθλιά του ανήμερα των Χριστουγέννων.

"Aυτός ο τύπος σήμερα έχει γενέθλια… για μας δεν είναι μόνο Χριστούγεννα. Για μας είναι κ η μέρα που γιορτάζει εκείνος που έκανε ολά τα 'ποτέ' 'τώρα' κ τα 'αποκλείεται' 'εννοείται!'", διαβάζουμε στη λεζάντα και στη φωτογραφία "στάζει μέλι".

{https://www.instagram.com/p/CmkTuwHrx8I/}