Η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει τον Βαλεντίνο με μια νέα φωτογραφία του γιου της

14.02.2023
Η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει τον Βαλεντίνο με μια νέα φωτογραφία του γιου της
Μια διαφορετική γιορτή των ερωτευμένων η φετινή για την Ελένη Φουρέιρα η οποία τη γιορτάζει και με τους δυο άντρες της στο σπίτι!

Ο Άγιος Βαλεντίνος βρίσκει, φέτος, την Ελένη Φουρέιρα μητέρα. Η ελληνίδα τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία στις 7/2/2023 και έχει ήδη μοιραστεί τις πρώτες εικόνες του ενώ τον έχει αποκαλέσει "το σπουδαιότερο επίτευγμά της".

Σήμερα, με αφορμή την ημέρα του έρωτα, η Ελένη στέλνει τις ευχές τους στους απανταχού ερωτευμένους με μια φωτογραφία του δικού της νέου -και σίγουρα διαφορετικού- έρωτα!

"Happy Valentine's Day" διαβάζουμε στη λεζάντα και στην εικόνα βλέπουμε το γλυκό χεράκι του Μποτία junior να σφίγγει το δάχτυλο της μαμάς του!

56.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία γνωρίστηκαν ένα βράδυ του 2016 όταν ο ποδοσφαιριστής και οι συμπαίκτες του Ρομπέρτο Χιμένεθ και Παϊτίμ Κασάμι, πήγαν να ακούσουν την την τραγουδίστρια στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν. Με΄τα τις πρώτες συστάσεις, λέγεται ότι ο Μποτία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, όμως εκείνη δεν ήταν έτοιμη για κάτι άλλο καθώς είχε μόλις βγει από τη σχέση της με τον εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη -μάλιστα "ένα βήμα πριν από τον γάμο", όπως λεγόταν!

Ήταν όμως όλα θέμα χρόνου καθώς ο Αλμπέρτο επέμενε και σιγά σιγά ήρθε η ώρα και οι δυο τους έγιναν ένα, κρατώντας, όμως, πα΄ντα τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι το καλοκαίρι του 2017 που ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" στις διακοπές τους στη Νάξο.

botia.jpg

Το 2018 η σχέση τους πέρασε μια κρίση όμως τελικά ο έρωτάς τους νίκησε και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με τον γιο τους, τον οποίο κρατούν στις αγκαλιές τους εδώ και λίγες μέρες.