Ελένη Φουρέιρα: Αν δεν έχεις δει την πρώτη ανάρτηση με τον γιο της, χάνεις

12.02.2023
Ελένη Φουρέιρα: Αν δεν έχεις δει την πρώτη ανάρτηση με τον γιο της, χάνεις
Μια εικόνα χίλιες λέξεις λέει ο λαός μας και στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ΄δυο εικόνες και άπειρες λέξεις.

Η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία στις 7/2/2023 και χθες, 11/2/2023, αφού επέστρεψε στο σπίτι με τα αγόρια της, μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της μέσα από το μαιευτη΄ριο.

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Λεπτομέρειες για τον τοκετό και σε ποιον μοιάζει το μωρό

"Εσύ είσαι το σπουδαι΄τερο επίτευγμα της ζωής μου", γράφει με συγκίνηση η νέα μητέρα και μοιράζεται δύο φωτογραφίες έχοντας στην αγκαλιά της το μωράκι της. Στην πρώτη τη βλέπουμε την ώρα που το θηλάζει κοιτάζοντας το με λατρεία και δέος ενώ τα συναισθήματα ξεχειλίζουν από την εικόνα! Στη δεύτερη βλέπουμε μια Ελένη Φουρέιρα πολύ διαφορετική, ήρεμη, χαλαρή, ευχαριστημένη, γεμάτη, συγκινημένη!

{https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay/?hl=el}

Όπως ήταν φυσικό, οι ευχές ήρθαν από όλες από παντού με αγάπη, πάνω, απ' όλα. Από αυτές ξεχωρίσαμε μερικές, όπως της Αθηνάς Οικονομάκου, της Βίκυς Καγιά, της Σταματίνας, Τσιμτσιλή, της Μαίρης Συνατσάκη, της Δου΄κισσας Νομικού και του Λευτέρη Πετρούνια.

1 3

2 1

Ύστερα από φημολογία μηνών η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στις 13 Νοεμβρίου με μία φωτογραφία πλάι στον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος λέγεται ότι "δεν πατά στη γη" αυτό τον καιρό!

{https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC/?hl=el}

Λίγο πριν φύγουν από το μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία πόζαραν με τον γιατρό κ. Κυριάκο Μητσάκο - Μπαρμπαγιάννη και τη μαία του κα. Φωτεινή Ταμπουράκη και οι φανς περιμένουν τώρα την πρώτη οικογενειακή τους πόζα με τον υιό!

{https://www.instagram.com/p/CohOJaPrs4Y/}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.02.2023 - 17:46