Mila Kunis: «Μάλωσε» τον σύζυγο της, Ashton Kutcher και την Reese Witherspoon, επειδή δεν ήταν αρκετά θερμοί μεταξύ τους

11.02.2023
Mila Kunis: «Μάλωσε» τον σύζυγο της, Ashton Kutcher και την Reese Witherspoon, επειδή δεν ήταν αρκετά θερμοί μεταξύ τους
Στον χώρο της show business δεν είναι σπάνια μια μικρή στιγμή φλερτ μεταξύ συμπρωταγωνιστών, ειδικά όταν προωθούν μια ρομαντική ταινία. Όμως ο Ashton Kutcher και η Reese Witherspoon κάθε άλλο παρά τήρησαν αυτό το «τελετουργικό».

Στην πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας Your Place or Mine, στην οποία συμπρωταγωνιστούν, ο Kutcher και η Witherspoon κράτησαν απόσταση μεταξύ τους στο κόκκινο χαλί και οι φωτογραφίες έγιναν γρήγορα viral καθώς οι fans αιφνιδιάστηκαν με τις αμήχανες πόζες τους. Το παράδοξο είναι ότι ακόμα και η σύζυγος του Kutcher, Mila Kunis, συμφωνεί με τους fans και απόρησε και η ίδια με τη στάση τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=JWNkMo6efPk}

Η Reese Witherspoon θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζεις

Πέρασε παραπάνω από μια εβδομάδα από την εκδήλωση στο κόκκινο χαλί της 2ας Φεβρουαρίου ωστόσο οι φωτογραφίες του Kutcher και της Witherspoon συνεχίζουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τους χρήστες να αστειεύονται για την έλλειψη χημείας μεταξύ τους. Ακόμη και η ίδια η σύζυγος του Kutcher δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πλάκα που γίνεται, φέρνοντας σε αμηχανία τον Kutcher και την ίδια την Witherspoon. «Μας έστειλε ακόμη και email χθες το βράδυ», είπε η Witherspoon για την Kunis κατά την εμφάνισή της στις 6 Φεβρουαρίου στο Today. «Και μας είπε, “Μα παιδιά φαίνεστε τόσο άβολοι στο κόκκινο χαλί μαζί”».

{https://www.instagram.com/p/CnUN1AloByk/}

Η Witherspoon και η Kunis είναι φίλες εδω και πολλά χρόνια, αλλά η Witherspoon παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε καλά τον Kutcher μέχρι που άρχισαν να δουλεύουν μαζί στο Your Place or Mine.

Ο Kutcher αποκάλυψε επίσης τι του είπε η Kunis για την παράξενη στιγμή τους. «Μου τηλεφώνησε η σύζυγός μου - έστειλε και μήνυμα στην Reese και σε εμένα - και μου λέει, “Παιδιά, πρέπει να συμπεριφέρεστε σαν να αρέσει ο ένας στον άλλον”», αποκάλυψε ο ηθοποιός κατά την εμφάνισή του την Τρίτη στο podcast Chicks in the Office. «Και λέω "Τι συμβαίνει;"».

Ashton Kutcher: Μίλησε για την εξωσωματική και την αποβολή της πρώην του, Demi Moore - «Πραγματικά επώδυνο»

Ο Kutcher εξήγησε ότι κράτησε σκόπιμα τα χέρια του μακριά από την Witherspoon για να αποφύγει τη δημιουργία φημών για σχέση. «Αν έβαζα το χέρι μου γύρω της και ήμουν φιλικός μαζί της, θα έβγαινε η φήμη ότι είχα σχέση μαζί της», είπε ο Kutcher. «Αν σταθώ δίπλα της και βάλω τα χέρια μου στις τσέπες μου, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει αυτή η φήμη. Η φήμη θα είναι ότι δεν συμπαθούμε ο ένας τον άλλον».

Είναι κι αυτή μια άποψη!