Ξανθιά η Μαρίνα Βερνίκου - Μόνιμη η αλλαγή ή αποκριάτικο look;

11.02.2023
Ξανθιά η Μαρίνα Βερνίκου - Μόνιμη η αλλαγή ή αποκριάτικο look;
Ιδιαίτερα ενεργή στα social media η Μαρίνα Βερνίκου. Η πρόσφατη ανάρτησή της, όμως, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό; Είναι δυνατό να προχώρησε σε τέτοια αλλαγή ή... ας όψονται οι Απόκριες;

Σήμα κατατεθέν το μακρύ, μαύρο μαλλί της Μαρίνας Βερνίκου, η οποία ποτέ δεν το έχει αλλάξει, ούτε ως προς το μήκος του.

{https://www.instagram.com/p/Cit1ArPqAeD/}

Κι όμως! Αυτές τις μέρες, φαίνεται ότι η ελληνίδα επιχειρηματίας και φωτογράφος ξεκίνησε να πειραματίζεται με τρόπους που δεν μας έχει συνηθίσει. Χωρίς λεζάντα μοιράστηκε μια φωτογραφία που ξάφνιασε τους πάντες η Μαρίνα Βερνίκου, την οποία είδαμε ξανθιά. Στα σχόλια που ακολούθησαν ξεχωρίσαμε θετικό πρόσημο στην πλειοψηφία ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την μπέρδεψαν με την Kim Kardashian και την Άννα Βίσση.

{https://www.instagram.com/p/CohIt8cqydc/}

Η ίδια ακόμη δεν έχει αποκαλύψει αν πρόκειται για μόνιμη αλλαγή ή δοκιμή για κάποια αποκριάτικη αμφίεση, αναμένουμε, όμως, σύντομα μία εξήγηση.

Η Μαρίνα Βερνίκου είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη από το 2005 και έχουν μαζί τρία παιδιά, τη 16χρονη Ντεμίλια, η οποία πρόσφατα περπάτησε στο Mad Walk, τον 14χρονο Γιώργο και την 11χρονη, Ανέζια. Η οικογένεια γυρίζει τον κόσμο, πραγματοποιώντας απίθανα ταξίδια και μοιράζεται πάντα εικόνες από αυτά στα social media.

{https://www.instagram.com/p/CkShaowqtsC/}

{https://www.instagram.com/p/CmyHh0ZoeXH/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.02.2023 - 12:32