Η Reese Witherspoon απέδειξε ότι ακόμα θυμάται τις ατάκες της από το "Friends", 23 χρόνια αργότερα

10.02.2023
Η Reese Witherspoon απέδειξε ότι ακόμα θυμάται τις ατάκες της από το "Friends", 23 χρόνια αργότερα
Η ηθοποιός είχε το ρόλο της μικρότερης αδερφής της Rachel, Jill, σε ένα επεισόδιο της έκτης σεζόν

Αν και έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από τότε που η Reese Witherspoon εμφανίστηκε στην αγαπημένη κωμική σειρά "Friends", η εμπειρία της φαίνεται πως της έχει μείνει αξέχαστη. Η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένο στο "Late Night" για να μιλήσει για τη νέα κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί, "Your Place or Mine", αποδεικνύοντας παράλληλα ότι θυμάται ακόμα τις ατάκες της είκοσι τρία χρόνια μετά.

Jennifer Aniston: Ο πατέρας της πέθανε στις 11

Στο επεισόδιο με τίτλο "The One Where Chandler Can't Cry", η Witherspoon - η οποία υποδύθηκε τη μικρότερη αδερφή της Rachel (Jennifer Aniston), Jill - έλεγε ότι ήθελε να βγει ξανά ραντεβού με το αγόρι της Rachel, Ross. Η ηθοποιός είπε λέξη προς λέξη τις ατάκες της, προσθέτοντας: "Το γράψιμό τους ήταν πολύ καλό σε εκείνη τη σειρά, οπότε είναι πραγματικά αξέχαστο. Έχω διάφορες αστείες ατα΄κες που είναι ακόμα κολλημένες στο κεφάλι μου".

Η Reese Witherspoon θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζεις

Όταν ο Meyers ρώτησε την Witherspoon αν θυμάται την πρώτη φορά που περπάτησε στο πλατό, εκείνη είπε: "Ήμουν τρομοκρατημένη. Ήμουν έξω από το σώμα μου. Το σώμα μου ήταν εκεί, και το κεφάλι μου και ο εγκέφαλός μου ήταν κάπου αλλού. Απέκτησα ένα μωρό, έτσι ξέρω ότι ήταν πριν από 23 χρόνια, γιατί τώρα το μωρό μου είναι 23. Έλεγα, 'Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό. Η Aniston ήταν τόσο γλυκιά".

{https://www.youtube.com/watch?v=RdHNAtKOviI&ab_channel=LateNightwithSethMeyers}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 12:58