Η Reese Witherspoon θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζεις

02.02.2023
Η Reese Witherspoon θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζεις
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Ryan Reynolds και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον να επενδύσει στην premier league! Με περιουσία περί τα 400 εκατομμύρια δολάρια, μάλιστα, μπορεί να σκέφτεται (και να κάνει) ό,τι θέλει!

Καλεσμένη στην εκπομπή του BBC "The One show", η Reese Witherspoon παραδέχτηκε ότι έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Arsenal, ομάδα την οποία υποστηρίζει θερμά, ακολουθώντας έτσι το ρεύμα που θέλει διάσημους αστέρες της ευρύτερης αμερικανικής showbiz να επενδύουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

"Αν υπάρχει χώρος στην Arsenal, οι γιοι μου και όλοι, δηλαδή, θα ήταν πολύ πολύ ενθουσιασμένοι γιατί είναι η αγαπημένη μας ομάδα", είπε συγκεκριμένα η 46χρονη σταρ συμπληρώνοντας ότι στο σπίτι της δεν χάνουν τους αγώνες της με τίποτα!

Η Reese Witherspoon ποζάρει με μαμά και κόρη και νομίζουμε ότι τα βλέπουμε... τριπλά

Η Reese Witherspoon ΄έχει τρία παιδιά, την Ava (22) -που είναι συγκλονιστικά ίδια με εκείνη- και τον Deacon (18) από τον γάμο της με τον Ryan Phillippe και τον Tennessy (11) από τον γάμο της με τον Jim Toth

{https://www.instagram.com/p/CmmN47MOg68/}

Επιστρέφοντας στο ενδιαφέρον της ηθοποιού για την Arsenal, πάντως, θυμίζουμε ότι το ρεύμα που ξεκίνησε με τους Will Ferrell και Matthew McConaughey, οι οποίοι επένδυσαν σε ομάδες του αμερικανικού ποδοσφαίρου (MLS) πέρασε και στη Μεγάλη Βρετανία με τον Michael B Jordan να συμμετέχει σε μία κοινοπραξία που αγόρασε την Bournemouth, ενώ ο Ryan Reynolds με τον Rob McElhenney αγόρασαν την Wrexham.

{https://www.instagram.com/p/Che1sy9MMN5/}

Με περιουσία της να φτάνει τα 400 εκατομμύρια δολάρια, η Reese Witherspoon, έχει δείξει ότι εκτός από την υποκριτική "το έχει" και με το "επιχειρείν" αλλά και το γράψιμο με μια εταιρεία με ρούχα και βιβλία μαγειρικής και παιδικά στη λίστα με τις δραστηριότητές της.

{https://www.instagram.com/p/Cj-5mBUuRAa/}

Ashton Kutcher: Μίλησε για την εξωσωματική και την αποβολή της πρώην του, Demi Moore - «Πραγματικά επώδυνο»

Κατά τα άλλα, αυτό τον καιρό, η σταρ προωθεί τη νέα (και πρώτη της στο Netflix) ταινία που θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα στις 10 Φεβρουαρίου. Τίτλος της ταινίας "Your Place or Mine" και πρόκειται για την επιστροφή της στο rom com, στο πλευρό του Ashton Kutcher αυτή τη φορά.

{https://www.youtube.com/watch?v=5JyfgkPMXk0&t=21s}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 17:40