Η Jessica Simpson αποκαλύπτει πώς προσπάθησε να την αποπλανήσει ένας «μεγάλος κινηματογραφικός αστέρας»

02.02.2023
Η Jessica Simpson αποκαλύπτει πώς προσπάθησε να την αποπλανήσει ένας «μεγάλος κινηματογραφικός αστέρας»
Η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια ρούχων μίλησε για έναν πασίγνωστό ηθοποιό που την κυνηγούσε

Όταν η Jessica Simpson ήταν μια νεαρή τραγουδίστρια και reality star και η ερωτική της ζωή παρακολουθούνταν από τα μέσα, υπήρχε μια ιστορία που δεν είπε ποτέ - πώς την κυνηγούσε "ένας τεράστιος κινηματογραφικός αστέρας" που την γοήτευσε, την καταδίωξε — και προσπάθησε να την αποπλανήσει. Η ίδια μίλησε για αυτήν την εμπειρία της (χωρίς να ονομάσει τον εν λόγω star) σε ένα νέο διήγημα που έχει γράψει για το Amazon Original Stories, "Movie Star".

6 διάσημες που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους με αναπάντεχο τρόπο

"Αυτή είναι μια πολύ προσωπική ιστορία και πραγματικά πίστευα ότι δεν θα τη μοιραστώ ποτέ!", γράφει η Simpson. "Όλη η περίοδος ήταν πολύ σουρεαλιστική. Υπήρχαν στιγμές που διασκέδασα πολύ, μην με παρεξηγείτε! Αλλά πολλές φορές ένιωθα απομόνωση γιατί είμαι κάποια που της αρέσει να συνδέεται βαθιά με τους ανθρώπους και δεν ήξερα ποιος ήταν αξιόπιστος και ποιος όχι. Κοιτάζοντας πίσω, έμαθα ότι δεν μπορείς να πιστεύεις του ανθρώπους, όσο πειστικοί και να φαίνονται – φαίνεται προφανές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι όταν έχεις να κάνεις με κάποιον που τα πουλάει τόσο καλά. Το να μην προδίδεις την καρδιά σου και να μειώνεις την αυτοεκτίμησή σου είναι πραγματικά πολύ καλύτερo από την άμεση ικανοποίηση αν ζεις στο ψέμα. Έμαθα επίσης ότι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα του τι σημαίνει μονογαμία στο Hollywood!".

Jessica Simpson: Απέχει από το αλκοόλ για 4 χρόνια και το γιόρτασε με μια συγκλονιστική φωτογραφία

Σήμερα, η 42χρονη είναι παντρεμένη με τον Eric Johnson εδώ και εννέα χρόνια και είναι μαμά των τριών παιδιών τους — του 10 χρονου Maxwell, του 9 χρονου Ace και της 3χρονης Birdie. "Έχω μάθει ότι η αγάπη για τον εαυτό είναι ένα από τα κλειδιά για να αγαπάς πραγματικά κάποιον άλλο και ότι μια αληθινή αγάπη δεν θα σε κάνει ποτέ να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου ή το τι είναι αληθινό. Χάρη στην καταπληκτική αδελφή ψυχή και σύζυγό μου, είμαι σε θέση να αγαπώ με πάθος και χωρίς φόβο ότι θα πληγωθώ", δηλώνει περήφανα η star.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 18:06