Η Gisele Bündchen σχολιάζει την επαγγελματική παραίτηση του Tom Brady

02.02.2023
Η Gisele Bündchen σχολιάζει την επαγγελματική παραίτηση του Tom Brady
Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από το NFL την Τετάρτη

Η Gisele Bündchen ευχήθηκε στον πρώην σύζυγό της, Tom Brady, "μόνο υπέροχα πράγματα" καθώς απομακρύνεται οριστικά από το NFL. Λίγο αφότου ο 45χρονος αθλητής ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω των social media, το 42χρονο top model σχολίασε την ανακοίνωση του Brady. "Σου εύχομαι μόνο υπέροχα πράγματα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σου", έγραψε h Bündchen στα σχόλια, μαζί με ένα emoji με τα χέρια προσευχής.

Οι μεγαλύτεροι celebrity χωρισμοί του 2022

Σε ένα πρόσφατο βίντεο, ο Brady αποκάλυψε ότι αποσύρθηκε "για τα καλά" αυτή τη φορά, αναφερόμενος στην απόφασή του να αποσυρθεί. "Συνταξιοδοτούμαι. Για τα καλά. Ξέρω ότι η διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη την τελευταία φορά, οπότε όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα πατήσω απλώς το record και θα σας ενημερώσω πρώτα", είπε συγκινημένος. "Σας ευχαριστώ πραγματικά παιδιά... τόσο πολύ, σε κάθε έναν από εσάς, που με στηρίζετε, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου, τους ανταγωνιστές μου. Θα μπορούσα να συνεχίσω για πάντα. Είναι πάρα πολλοί. Ευχαριστώ παιδιά που μου επιτρέψατε να ζήσω το απόλυτο όνειρό μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Σας αγαπώ όλους", είπε στο βίντεο.

Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady μιλούν πρώτη φορά για το διαζύγιό τους - Οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο Brady και η Bündchen χώρισαν τον Οκτώβριο, αλλά συνεχίζουν να επικεντρώνονται στην από κοινού ανατροφή των παιδιών τους. Σύμφωνα με ένα νομικό έγγραφο, η αίτηση για τη λύση του γάμου κατατέθηκε και οριστικοποιήθηκε στις 28 Οκτωβρίου στην κομητεία Glades της Φλόριντα. Η γραφειοκρατία δηλώνει επίσημα τον γάμο ως διαλυμένο και "ανεπιστρεπτί σπασμένο". Ο αρχηγός των Tampa Bay Buccaneers και το super model υπέγραψαν συμφωνία τρεις ημέρες νωρίτερα, "η οποία περιλαμβάνει ένα σχέδιο ανατροφής", σύμφωνα με τα έγγραφα. Ωστόσο, σύμφωνα με έναν κρατικό νόμο, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας διακανονισμού και τα στοιχεία επιμέλειας δεν θα υποβληθούν δημόσια στο δικαστήριο για την προστασία του απορρήτου τους.