Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady μιλούν πρώτη φορά για το διαζύγιό τους - Οι επίσημες ανακοινώσεις

29.10.2022
Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady μιλούν πρώτη φορά για το διαζύγιό τους - Οι επίσημες ανακοινώσεις
Ύστερα από έντονη φημολογία μηνών, τα νέα επιβεβαιώθηκαν από τους ίδιους τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady χωρίζουν και το ανακοίνωσαν επίσημα με παρόμοιες αλλά όχι κοινή δήλωση.

13 χρόνια μετά τον γάμο τους και με τα σύννεφα να είχαν μαζευτεί μαύρα αρκετό καιρό επάνω από το σπιτικό τους, η Gisele Bündchen και ο Tom Brady παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Με το διαζύγιο να αναμένεται "χρυσό", το διάσημο ζευγάρι επιβεβαιώσε τις φήμες που ακούγονται από το καλοκαίρι, ως εξής.

"Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον καιρό που ζήσαμε μαζί, ο Tom κι εγώ οριστικοποιήσαμε φιλικά το διαζύγιό μας. Η προτεραιότητά μου ήταν ανέκαθεν και θα είναι πάντα τα παιδιά μας τα οποία αγαπώ με όλη την καρδιά μου. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε από κοινού ώστε να τους δίνουμε όλη την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν. Η απόφαση να λήξεις έναν γάμο δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως απομακρυνθήκαμε και ενώ είναι, πράγματι, δύσκολο να περάσεις μια παρόμοια κατάσταση, νιώθω ευλογημένη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί και εύχομαι πάντα μόνο τα καλύτερα για τον Tom", γράφει στη δήλωση που υπογράφει και μοιράστηκε στα stories της η Gisele και λίγο αργότερα έφτασε και μια, σε παρόμοιο ύφος και περιεχόμενο, από τον Brady.

"Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον καιρό που ζήσαμε μαζί. Ευλογηθήκαμε με πανέμορφα και υπέροχα παιδιά που θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας κάθε μέρα. Θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουν την αγάπη και την προσοχή που αξίζουν", γράφει ο Brady τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι "φτάσαμε στην απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας ύστερα από πολύ σκέψη".

Ο Brady και η Bündchen παντρεύτηκαν ένα μήνα αφότου αρραβωνιάστηκαν σε μια οικεία τελετή στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στην Καθολική Εκκλησία της Αγίας Μόνικας στην Καλιφόρνια. Φαίνεται ότι η απόφαση του Brady να επιστρέψει στα γήπεδα 40 μέρες μόλις μετά την απόφασή του να αποσυρθεί, έδωσε στη χαριστική βολή σε μια σχέση που είχε ήδη "χαλάσει".