Μαρία Καβογιάννη: "Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, δε ξέρω πώς παρασύρθηκα"

28.10.2022
Μαρία Καβογιάννη: "Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, δε ξέρω πώς παρασύρθηκα"
"Δούλεψα ως δασκάλα για 7 χρόνια, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το επάγγελμα"

H Μαρία Καβογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμα-δες", και μίλησε για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, την ενασχόληση της με την εκπαίδευση αλλά και με την υποκριτική - με απρόσμενο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καβογιάννη είπε: "Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ ωραία. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός αλλά δεν ξέρω και γω πως παρασύρθηκα και έγινα. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕ και σπούδασα οικονομικά και μετά έγινα δασκάλα. Δούλεψα ως δασκάλα για 7 χρόνια, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το επάγγελμα και ήθελα να δώσω παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα και ιδίως για την τέχνη. Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα παιδιά του δημοτικού όπου και δούλεψα για επτά χρόνια".

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό" - Η ζωή στην Αμερική και η αποχή από την τηλεόραση

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε: "Και βέβαια ήμουν πάρα πολύ φιλότιμη δασκάλα γιατί ήθελα να κάνω στα παιδιά ότι μπορούσα περισσότερο ανεξαρτήτως από την μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη κυρίως. Αναγκαστικά δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα όπως γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις".

Χρήστος Πολίτης: "Η κυρία Δανδουλάκη να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω"

Έπειτα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνης της, που συνέπεσε με τα γυρίσματα της σειράς "Ντόλτσε Βίτα". "Ήμουν έγκυος στα γυρίσματα για το Ντόλτσε Βίτα και ήταν μια αστεία εμπειρία γιατί η ηρωίδα που ερμήνευα ήταν παρθένα! Δεν ήθελαν τα παιδιά που έγραφαν, ενώ τους το είχα προτείνει, να δείξουν ότι η Ασπασία μπορεί αν έπαθε ένα ανεμογκάστρι και έτσι αναγκαστηκά φουσκώνοντας η κοιλιά έπρεπε κάπως να την κρύβουν. Έτσι λοιπόν σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία τα κρατούσα και όσο φούσκωνε η κοιλιά μου έκαναν πολλά κοντινά. Η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας".