Νίκος Μουτσινάς: "Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για να υιοθετήσω παιδί - Θα κάνω άλλη μία"

28.10.2022
Νίκος Μουτσινάς: "Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για να υιοθετήσω παιδί - Θα κάνω άλλη μία"
Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να υιοθετήσει ένα παιδί

Καλεσμένη στο "Καλό μεσημεράκι" βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, με την οποία ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Μουτσινάς, αποφάσισε να αλλάξουν ρόλους και εκείνη να κάνει ερωτήσεις σε εκείνον.

Σοφία Μουτίδου εναντίον Κατερίνα Καινούργιου: "Πού είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο;"

Η πρώτη ερώτηση που του έκανε, αφορούσε την προσωπική ζωή του, με εκείνον να απαντά: "Έχω τρία ζωάκια. Την Τζούτζουπι και τα δυο σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτή είναι η οικογένεια. Η προσωπική μου ζωή γενικά πιστεύω ότι δεν αφορά κανέναν. Δεν είναι κρυφή αλλά δεν είναι και για όλους".

Χρήστος Πολίτης: "Η κυρία Δανδουλάκη να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω"

Στη συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα τον ρώτησε αν του γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να κάνει οικογένεια και παιδί, και εκείνος απάντησε λέγοντας: "Μου γεννήθηκε η επιθυμία να κάνω παιδί αλλά κοίταξε να δεις, όποτε κάνω προσπάθεια και δεν μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες. Θα κάνω και άλλη μία, αν με δεις με παπαγάλο, δεν θα προχωρήσει" είπε ο παρουιαστής.

Το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη

Στις αρχές του 2021 έγινε γνωστό πως ο Νίκος Μουτσινάς υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ο παρουσιαστής είχε δηλώσει και σε παλιότερη συνέντευξη του ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί και ότι είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις για μια υιοθεσία. «Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος. Μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς», είχε δηλώσει ο ίδιος.