Οι μεγαλύτεροι celebrity χωρισμοί του 2022

09.12.2022
Οι μεγαλύτεροι celebrity χωρισμοί του 2022
Από πολύμηνες σχέσεις μέχρι πολυετείς γάμους, το 2022 ήταν γεμάτο από χωρισμούς διασημοτήτων που έκαναν τους πάντες να μιλούν για αυτούς

Νέο έτος, νέοι χωρισμοί! Το τέλος του 2022 είναι σε απόσταση αναπνοής και αρκετοί είναι οι επώνυμοι που θα καλωσορίσουν το νέο έτος όταν single.

«Love Actually»: Οι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν και πάλι και θυμήθηκαν τους ρόλους τους στην απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία

Παρακάτω, θα δεις τους μεγαλύτερους χωρισμούς διασημοτήτων που έγιναν φέτος…μέχρι στιγμής.

Tom Brady & Gisele Bündchen
Μετά από 13 χρόνια γάμου, ο Tom Brady και η Gisele Bündchen χώρισαν επίσημα στις 28 Οκτωβρίου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά μέσω κοινών φίλων το 2006, παντρεύτηκε το 2009 και αργότερα απέκτησαν μαζί δύο παιδιά.

Ωστόσο, οι εντάσεις αυξήθηκαν στο γάμο τους όταν ο Brady επέστρεψε στην ομάδα του μετά από σύντομη αποχώρηση το 2022. «Δεν μισεί το ότι παίζει στην ομάδα, αλλά σίγουρα μισεί τον τρόπο που διαχειρίστηκε την επιστροφή του», είπε μια πηγή τον Σεπτέμβριο του 2022. «Το ξέρει αυτό και κάνει ό,τι μπορεί για να εξομαλύνει τα πράγματα. Ξέρει ότι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν αν θέλει να μείνει παντρεμένος». Από τον Οκτώβριο του 2022, η Bündchen φέρεται να «σταμάτησε» να προσπαθεί να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν, με μια πηγή να λέει ότι, «Δεν πιστεύει ότι ο γάμος της μπορεί να επιδιορθωθεί». Παρά το δύσκολο τέλος του γάμου τους, μια πηγή είπε ότι ο Brady και η Bündchen έχουν δεσμευτεί να συμμετάσχουν εξίσου ως γονείς: «Μετά τον χωρισμό, τα παιδιά τους θα έχουν «πλήρη πρόσβαση και στους δύο γονείς, όποτε θέλουν».

Kim Kardashian & Pete Davidson

Μετά από εννέα μήνες σχέσεις, η Kim Kardashian και ο Pete Davidson χώρισαν τον Αύγουστο του 2022. Η σχέση τους ήταν γεμάτη με εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, τατουάζ και ρομαντικές διακοπές, αλλά τελικά, σύμφωνα με μια πηγή, «ένα μέρος του λόγου που χώρισαν ήταν λόγω του φορτωμένου προγράμματός τους».

Τον Οκτώβριο του 2021, η Kardashian έκανε το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια στο Saturday Night Live και έπαιξε σε μερικά σκετς, συμπεριλαμβανομένου ενός στο οποίο συμμετείχε και ο Davidson. Οι δυο τους υποδύθηκαν τον Aladdin και τη Jasmine σε μια σκηνή που ολοκληρώθηκε με ένα φιλί. Λίγες εβδομάδες αργότερα, οι δυο τους εντοπίστηκαν στο Knott's Scary Farm και εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι ενώ έκαναν βόλτες. Τον Μάρτιο, οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram με την Kardashian να μοιράζεται δύο φωτογραφίες του Davidson.

Jason Momoa & Lisa Bonet
Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο ότι χωρίζουν μετά από πέντε χρόνια γάμου και σχεδόν 17 χρόνια μαζί. Για τον Momoa, η σχέση ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα αφού ερωτεύτηκε για πρώτη φορά τη Bonet όταν ήταν 8 ετών και εκείνη πρωταγωνιστούσε στο “The Cosby Show”. Ο ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά τη μέλλουσα σύζυγό του σε ένα jazz club το 2005. το 2007 το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί και απέκτησαν ένα δεύτερο το 2008. Παντρεύτηκαν κρυφά το 2017.

Μια πηγή είπε ότι η απόφαση του χωρισμού τους δεν πάρθηκε «εν μία νυκτί» και ότι το ζευγάρι ήταν «εκπληκτικό για χρόνια, μέχρι που δεν ήταν πλέον». Σε μια ανάρτηση που διαγράφηκε έκτοτε στο Instagram, ο Momoa έγραψε: «Όλοι έχουμε νιώσει τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών… Μια επανάσταση ξετυλίγεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση…»

5 διάσημες που μίλησαν ανοιχτά για τα προβλήματα που βίωσαν στην εγκυμοσύνη τους

Shakira & Gerard Piqué

Αφού πέρασαν πάνω από μια δεκαετία μαζί - και καλωσόρισαν δύο παιδιά - η Shakira και ο Gerard Piqué ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους σε κοινή δήλωση στις 4 Ιουνίου 2022. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 όταν ο Pique εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο της Shakira για το "Waka Waka", το επίσημο τραγούδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική. Οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το 2011 όταν ο αμυντικός της Barcelona δημοσίευσε μια φωτογραφία με την τραγουδίστρια, με τη λεζάντα «Les presento a mi sol» (σας παρουσιάζω τον ήλιο μου).

Τον Σεπτέμβριο του 2013, η Shakira και ο Piqué καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί, ένα αγοράκι ονόματι Milan, και το 2015 απέκτησαν ένα αγοράκι, το Sasha. Στις αρχές του 2022, η ισπανική εφημερίδα El Periodico ανέφερε ότι ο Pique ζούσε χωριστά από τη Shakira και τα παιδιά τους και στις 4 Ιουνίου έγινε επίσημη η είδηση ότι είχαν χωρίσει. «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε», ανέφερε η κοινή δήλωση του ζευγαριού. «Ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η μέγιστη προτεραιότητά μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τον σεβασμό σας».

Leonardo DiCaprio & Camila Morrone
Η σχέση του DiCaprio με την Morrone, που ξεκίνησε το 2017, ήταν μια από τις μεγαλύτερες δημόσιες σχέσεις που είχε ποτέ ο ηθοποιός — αλλά τον Αύγουστο, πολλές πηγές είπαν ότι είχαν χωρίσει. Ενώ το ζευγάρι εμφανιζόταν περιστασιακά μαζί ή περνούσε χρόνο στις διακοπές, σπάνια συζητούσαν δημόσια τη σχέση τους και δεν περπάτησαν ποτέ μαζί στο κόκκινο χαλί, αν και κάθισαν στην πρώτη σειρά των βραβείων Όσκαρ το 2020.

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Morrone - η οποία είναι 23 χρόνια νεότερη από τον DiCaprio - σχολίασε τη διαφορά ηλικίας τους, λέγοντας: «Απλώς πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να βγαίνει ραντεβού με αυτόν που θέλει να βγαίνει ραντεβού». Το 2020, μια πηγή είπε ότι περνούσαν πολύ χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Συνήθως είναι πολύ ανεξάρτητος, περνά πολύ χρόνο με φίλους, αλλά λόγω του lockdown, έχει περάσει περισσότερο χρόνο με την Camila. Του αρέσει να είναι μαζί της», ανέφερε η πηγή. Δύο χρόνια αργότερα, αφού γιόρτασαν τα 25α γενέθλια της Morrone τον Ιούνιο, ο χωρισμός του ζευγαριού επιβεβαιώθηκε τον Αύγουστο.

Harry Styles & Olivia Wilde
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια μαζί και αμέτρητα δημοσιεύματα, ο Harry Styles και η Olivia Wilde φέρονται να «κάνουν ένα διάλειμμα». Σύμφωνα με πηγές, δεν συνέβη κάποιος τσακωμός, αλλά τα χρονοδιαγράμματα και οι προτεραιότητές τους είχαν αρχίσει να συγκρούονται. «Κάνει ακόμα περιοδεία και τώρα πηγαίνει στο εξωτερικό. Επικεντρώνεται στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Los Angeles», λέει μια πηγή. «Είναι μια πολύ φιλική απόφαση. Είναι ακόμα πολύ στενοί φίλοι. Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια».

Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Styles και η Wilde αντιμετώπισαν ένα καταιγισμό προσοχής από taploid και διάφορα μέσα. «Η πίεση του κοινού πάνω τους ήταν δύσκολη», είπε πηγή. «Είχαν σκαμπανεβάσματα σε όλη τη σχέση τους». Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με όσα είναι γνωστά, η Wilde απάτησε τον τότε αρραβωνιαστικό της Jason Sudeikis με τον Styles ενώ γύριζε το δεύτερο σκηνοθετικό της έργο, “Don’t Worry Darling”. Σε μια συνέντευξη της, η Wilde απάντησε σε αυτή τη φήμη λέγοντας: «Είναι προφανώς πραγματικά δελεαστικό να διορθώσεις μια ψευδή αφήγηση», είπε. «Αλλά νομίζω ότι αυτό που συνειδητοποιείς είναι ότι όταν είσαι πραγματικά χαρούμενος, δεν έχει σημασία τι σκέφτονται οι ξένοι για αυτό. Το μόνο που έχει σημασία για σένα είναι τι είναι αληθινό, τι αγαπάς και ποιον αγαπάς».

Emily Ratajkowski & Sebastian Bear-McClard
Η είδηση ότι η Emily Ratajkowski και ο επί τέσσερα χρόνια σύζυγός της, Sebastian Bear-McClard, είχαν χωρίσει εμφανίστηκε τον Ιούλιο του 2022. Στις 9 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, μετά από φήμες για απιστία από τη μεριά του McClard. «Ναι, απάτησε», ισχυρίστηκε μια πηγή κοντά στο μοντέλο. «Είναι ένας κατά συρροή απατεώνας». Τρεις ημέρες πριν από την υποβολή αίτησης διαζυγίου, το μοντέλο σχολίασε μέσω TikTok τον ισχυρισμό άλλου χρήστη ότι «η πατριαρχία δεν δίνει χώρο για την ύπαρξη αγάπης». «Ως πρόσφατα ανύπαντρη που σκέφτεται να βγει ραντεβού—το έχω δει πραγματικά με τους φίλους μου και με τις συζητήσεις γύρω από αυτό». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί μαζί, τον γιο τους Sylvester.

Sylvester Stallone & Jennifer Flavin
Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin χώρισαν φέτος μετά από 25 χρόνια γάμου. Η Flavin υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 19 Αυγούστου 2022. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις κόρες, ενώ ο Stallone είχε επίσης έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του με τη Sasha Czack. Είχε επίσης έναν γιο που πέθανε το 2012. «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα», είπε ο ηθοποιός σε δήλωση του. Ο Stallone και η Flavin παντρεύτηκαν το 1997, και είχαν ξεκινήσει τη σχέση τους το 1988.