"Η Κυβέλη δεν είναι καλά. Είναι άδικο όλο αυτό που συμβαίνει επειδή τυγχάνει να είναι αναγνωρίσιμη"

09.12.2022
"Η Κυβέλη δεν είναι καλά. Είναι άδικο όλο αυτό που συμβαίνει επειδή τυγχάνει να είναι αναγνωρίσιμη"
Η κολλητή φίλη της νικήτριας του GNTM μίλησε για τη ψυχική της υγεία μετά τα αποτελέσματα του αλκοτέστ

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του αλκοτέστ στο οποίο είχε υποβληθεί η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, το οποίο βγήκε θετικό, η κολλητή της φίλη, Ζωή Αμπουκεϊνας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" για τη ψυχική της υγεία. Αξίζει να αναφερθεί πως η ποσότητα που είχε καταναλώσει το μοντέλο φαίνεται πως ήταν διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο.

Συνελήφθη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι - Νεκρός ο οδηγός

"Δεν είναι καλά ψυχολογικά. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και εννοείται είναι πάρα πολύ κρίμα προς τον άνθρωπο. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για την Κυβέλη και για την οικογένεια του ανθρώπου. Πιστεύω ότι όλο αυτό που συμβαίνει με την Κυβέλη είναι λάθος, γιατί αν αυτό είχε τύχει σε μια κοπέλα, η οποία ήταν μια απλή κοπέλα που να ζούσε μια απλή ζωή και δεν την ήξερε ο κόσμος κανείς δεν θα έπεφτε με τα μούτρα πάνω της, ούτε θα την έβριζαν. Το θεωρώ άδικο όλο αυτό που γίνεται, μόνο και μόνο επειδή το έπαθε η νικήτρια του GNTM", είπε αρχικά.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: "Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα όλο το βράδυ"

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "H Κυβέλη πρόσεχε πάρα πολύ και δεν έπινε ποτέ, ίσα ίσα που μου έλεγε και εμένα συνεχώς να προσέχω. Ήταν πάντα αυτή που μας πρόσεχε και μας προστάτευε, για αυτό και πιστεύω ότι δεν της άξιζε όλο αυτό. Είναι κολλητή μου και την στηρίζω πάντα."