Ο Bruce Willis και η Demi Moore βρέθηκαν ξανά παρέα με την κόρη τους, ενόψει των γιορτών (φωτογραφίες)

09.12.2022
Ο Bruce Willis και η Demi Moore βρέθηκαν ξανά παρέα με την κόρη τους, ενόψει των γιορτών (φωτογραφίες)
Οι φωτογραφίες δείχνουν μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια, παρά το χωρισμό του ζευγαριού

Η Demi Moore και ο πρώην σύζυγός της, Bruce Willis, πόζαραν για μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με τη μικρότερη κόρη τους, Tallulah Willis - και το λατρεμένο τσιουάουα της, Pilaf. «Η επικοινωνία μεταξύ του Pilaf και του μπαμπά είναι εκπληκτική 🤭🥰», έγραψε η 28χρονη Tallulah στη φωτογραφία που ανήρτησε, η οποία περιελάμβανε και τα τρία μέλη της οικογένειας να χαμογελούν με το μικροσκοπικό κουτάβι μπροστά από ένα εορταστικό στεφάνι Χριστουγέννων. "Αγαπώ τους γονείς μου και την οικογένειά μου", πρόσθεσε η ίδια.

O Ryan Reynolds έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στη Blake Lively στη σκηνή των People's Choice Awards

Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 13 χρόνια προτού χωρίσουν το 2000. Εκτός από την Tallulah, το ζευγάρι έχει αποκτήσει και την 34χρονη Rumer Willis και τον 31χρονο Scout Willis. Ο Bruce παντρεύτηκε την Emma Ο Heming το 2009 και το ζευγάρι απέκτησε τις κόρες Mabel Ray και Evelyn Penn το 2012 και το 2014, αντίστοιχα.

Η οικογένεια φαίνεται περισσότερο δεμένη από ποτέ, αφού ο ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική εν μέσω της διάγνωσης αφασίας - μια γλωσσική διαταραχή που επηρεάζει τις επικοινωνιακές δεξιότητες. «Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψαν σε δήλωση τους το Μάρτιο του 2022. Στην δήλωση τους πρόσθεσαν επίσης ότι ενώ «αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας», ήταν ευγνώμονες που είχαν τη «συνεχή αγάπη, συμπόνια και υποστήριξη» των θαυμαστών του ηθοποιού. «Προχωρούμε σε αυτό ως μια ισχυρή οικογενειακή μονάδα και θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως εσείς για εκείνον».

Jennifer Lopez: Θέλει να γυρίσει ένα sequel του Gigli για να συμπρωταγωνιστήσει (ξανά) με τον Ben Affleck

Από το διαζύγιό τους, η Moore συνέχισε να είναι μέρος του στενού κύκλου του ηθοποιού και είχαν μιλήσει και οι δύο ανοιχτά για τη φιλική σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια. Το 2000, ο Bruce είπε στο Rolling Stone ότι εξακολουθούσε να τρέφει έντονη αγάπη για την πρώην σύζυγό του παρά τον χωρισμό τους. «Ακόμα αγαπώ την Demi. Είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε τρία παιδιά τα οποία θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και μάλλον είμαστε τόσο κοντά όσο ποτέ. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μια δια βίου δέσμευση για τα παιδιά μας. Η φιλία μας συνεχίζεται. Ο θεσμός έχει παραμεριστεί… Είναι δύσκολο να ζήσεις τη ζωή και τον γάμο σου κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό, κάτι που συμβαίνει στα ζευγάρια σταρ του κινηματογράφου».

Η Moore, από την πλευρά της, παραδέχτηκε ότι ήταν «πολύ περήφανη» για το διαζύγιό της με τον Bruce. «Δεν ήταν εύκολο στην αρχή, αλλά καταφέραμε να μεταφέρουμε την καρδιά της σχέσης μας, την καρδιά αυτού που δημιούργησε την οικογένειά μας, σε κάτι νέο που έδωσε στα κορίτσια ένα στοργικό, υποστηρικτικό περιβάλλον και με τους δύο γονείς», έγραψε στα απομνημονεύματα της, "Inside Out".