Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ρώτησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τίνος ήταν το παιδί της Έλλης στο "Να με προσέχεις" κι εκείνος απάντησε

08.12.2022
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ρώτησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τίνος ήταν το παιδί της Έλλης στο "Να με προσέχεις" κι εκείνος απάντησε
21 χρόνια μετά το φινάλε της πολύ επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ο δημιουργός λύνει ένα μυστήριο που έριχνε τη σκιά του στο πρωταγωνιστικό τρίγωνο.

Τον Οκτώβριο του 2000 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της δραματικής, ερωτικής σειράς που έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Mega, η οποία είχε επίσης να κάνει με Παξούς, το αγαπημένο μέρος του δημιουργού, όπου γυρίστηκε και το πρόσφατο, Maestro του.

Στους Παξούς είχε γνωρίσει ο Αλέξανδρος (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) την Έλλη (Βαλέρια Χριστοδουλίδου) την οποία και ερωτεύτηκε τρελά, όμως εκείνη ήταν η κοπέλα και μετέπειτα σύζυγος του αδελφού του, Κωνσταντίνου (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) [φωτό επάνω]

Πολλά τα μέτωπα και σ΄εκείνη τη σειρά, όμως εμείς θα μείνουμε σ' αυτό το ερωτικό τρίγωνο, εκεί όπου επέστρεψε και ο Μαρκουλάκης ζητώντας διευκρινήσεις.

Η Έλλη μένει έγκυος στο τέλος της σειράς και ουδέποτε μάθαμε τίνος ήταν το παιδί. Αυτή την κρίσιμη ερώτηση έκανε λοιπόν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στον κολλητό του φίλο στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου παιχνιδιού που έστησε για τον έλληνα δημιουργό το περιοδικό Down Town.

Σε αυτό το παιχνίδι, παλιοί του συνεργάτες είχαν τη δυνατότητα να τον ρωτήσουν ό,τι ήθελαν για την τότε συνεργασία τους.

Η Θέμις Μπαζάκα, για παράδειγμα, βρήκε ευκαιρία και τον ρώτησε γιατί την έβαζε να παίζει συνέχεια τη μητέρα του.

«Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου, ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό», εξήγησε οσεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφερόμενος και στη μητέρα του Βίλλυ Μαλάμη, ενώ πρόσθεσε, «Ή, και αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο».

Και απαντώντας στον Μαρκουλάκη τα ξεκαθάρισε όλα: "Φυσικά και ήταν δικό μου το παιδί, αλλά ήταν τέτοιος ο ψυχολογικός πόλεμος που είχα φάει από τον συμπρωταγωνιστή μου (δηλαδή εσένα!) που έκανα πίσω και έγραψα ότι ήταν δικό σου. Είκοσι χρόνια έχουν περάσει. Ξεπέρασέ το. Εγώ τη γνώρισα πρώτος. Ώχου!», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Και έκλεισε και αυτό το κεφάλαιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.12.2023 - 12:46