6 διάσημες που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους με αναπάντεχο τρόπο

22.10.2022
6 διάσημες που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους με αναπάντεχο τρόπο
Όταν οι απανταχού celebrities μοιράζονται χαρμόσυνα νέα, όπως π.χ. για κάποιο νέο μέλος της οικογένγειάς τους, αυτό δεν χαροποιεί μόνο την οικογένεια και τους φίλους τους, αλλά και τους fans τους. Μερικές φορές οι διάσημες μαμάδες το κάνουν αυτό μέσω μιας απλής ανάρτησης στα social media. Μερικές φορές όμως επιλέγουν έναν πιο πρωτότυπο τρόπο. Ιδού μερικά από αυτά τα παραδείγματα...

Mandy Moore

Η Mandy ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω του Instagram της. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του ενός έτους γιου της, ο οποίος φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε Big Brother. «Ένα απίστευτα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου μόλις τελείωσε και το επόμενο, ως μητέρα δύο παιδιών, πρόκειται να ξεκινήσει», έγραψε.

Ashley Graham

Η Ashley ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της μέσω ενός βίντεο. Σε αυτό, κοινοποίησε τη στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της ανακάλυψαν ότι περίμεναν παιδί και στη συνέχεια εμφανίστηκαν στο ραντεβού για τον υπέρηχο όπου έμαθαν ότι περιμένουν δίδυμα.
«Μιλάς σοβαρά» αναφώνησε το μοντέλο όταν συνειδητοποίησε ότι θα γινόταν μητέρα τριών αγοριών.

Christina Ricci

Οι fans ανακάλυψαν ότι η Christina περίμενε το δεύτερο παιδί της από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η ηθοποιός μοιράστηκε τη φωτογραφία με τον υπέρηχο του μωρού της, στην οποία έγραψε, «Η ζωή συνεχίζει να βελτιώνεται».

Gal Gadot

Η Wonder Woman ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της και τις δύο μεγαλύτερες κόρες της. Η λεζάντα έγραφε: «Εδώ και πάλι ξανά». Λίγους μήνες αργότερα, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα ακόμη κοριτσάκι.

Jessica Simpson

Η Jessica ανακοίνωσε όχι μόνο την εγκυμοσύνη της, αλλά και το φύλο του μωρού της στο Instagram. Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη φωτογραφία τα μεγαλύτερα παιδιά της κρατούσαν μεγάλα μπαλόνια και στη δεύτερη φαίνονταν μικρότερα ροζ μπαλόνια να πετάνε έξω από τα μεγαλύτερα. Αμέσως μετά, η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που το ονόμασαν Birdie.

Blake Lively

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η Blake Lively εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα φόρεμα που τόνιζε τη στρογγυλεμένη κοιλιά της. Λίγες μέρες αργότερα, ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο Ryan Reynolds περίμεναν το τέταρτο παιδί τους και δημοσίευσε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram της.

Αναρτώντας αυτές τις φωτογραφίες, η ηθοποιός που είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της για μερικούς μήνες, άφησε χωρίς υλικό τους παπαράτσι που προσπαθούσαν να βγάλουν φωτογραφίες και μάλιστα την είχαν στήσει έξω από το σπίτι της.