Salma Hayek: Δες τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

18.10.2022
Salma Hayek: Δες τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της
Η Salma Hayeyk και ο Francois- Henri Pinault παντρεύτηκαν πριν 13 χρόνια - και η ηθοποιός ήταν πραγματικά μια κούκλα

Η Salma Hayek και ο Francois-Henri Pinault παντρεύτηκαν πριν 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Valentina Paloma Pinault. Παρόλο που μέχρι τώρα δεν είχαμε δει φωτογραφίες από το γάμο της ηθοποιού, ο φωτογράφος Mario Testino πρόσφατα μοιράστηκε μέσω Instagram μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του "I Love You", με φωτογραφίες του από γάμους.

Η Kaley Cuoco είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί - Οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε, η Hayek φοράει ένα σατέν νυφικό, τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε κότσο και το μακιγιάζ της είναι όμορφο, ιδανικό για γάμο. Σε μια άλλη φωτογραφία, φαίνονται τα δύο νυφικά που είχε επιλέξει για την ημέρα ενώ σε μια τρίτη η ίδια φαίνεται να δοκιμάζει ένα νυφικό μπροστά σε ένα παράθυρο.

Angelina Jolie: Το σπαρακτικό email που έγραψε στον Brad Pitt δείχνει την αιτία της διάλυσης της σχέσης τους


Στη λεζάντα, ο φωτογράφος είπε ότι ο λόγος που επέλεξε να τραβήξει τις φωτογραφίες ήταν για να κάνει ένα όμορφο δώρο στους φίλους του: "Τα τελευταία 10 με 15 χρόνια έχω δώσει στους περισσότερους φίλους μου που έχουν παντρευτεί φωτογραφίες τους πριν πάνε στην εκκλησία. Αυτό ήταν το τέλειο δώρο γάμου. Η μαγική στιγμή που το ζευγάρι ετοιμάζεται να γιορτάσει την ένωσή του, περικυκλωμένο από ανθρώπους που αγαπά”.