Gisele Bündchen - Tom Brady: Δε φαντάζεσαι πόσο θα κοστίσει το διαζύγιο τους

18.10.2022
Gisele Bündchen - Tom Brady: Δε φαντάζεσαι πόσο θα κοστίσει το διαζύγιο τους
Το ζευγάρι φέρεται να παίρνει χωριστούς δρόμους μετά από ένα μεγάλο καυγά - Το ζευγάρι έκανε χωριστές διακοπές το καλοκαίρι

Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα σκοτεινό μέρος στο γάμο τους και το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να κοστίσει πολλά χρήματα, με τις δυο πλευρές να έχει προσλάβει δικηγόρους. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο Brady πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ομάδα του μετά από 22 σκληρές σεζόν με τους Los Angeles Rams, αλλά αυτή η απόφαση κράτησε μόνο 40 ημέρες. Ο Brady επέστρεψε πιο γρήγορα από ό,τι περίμενε κανείς, αλλά την ίδια στιγμή, πολλοί μπορούσαν να δουν την απόφαση να έρχεται, και ήταν απλώς θέμα χρόνου.

Είναι οριστικό: Η Gisele Bündchen έχει προσλάβει δικηγόρο διαζυγίου

Ωστόσο, στην Gisele δεν άρεσε ιδιαίτερα αυτή η απόφαση, και αυτό οδήγησε σε πολλές επιπλοκές το καλοκαίρι. Ο Brady πήρε άδεια για να περάσει χρόνο με την οικογένεια του και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός και η Gisele έκαναν ακόμη και χωριστές διακοπές. Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί και οι φήμες αυξάνονται, αλλά η γενική αίσθηση είναι ότι οι δυο τους οδεύουν προς το χωρισμό.

Kim Kardashian: Πήρε πρόστιμο 1,26 εκ. δολαρίων για "παράνομη" προώθηση προϊόντος στο Instagram

Ο Brady θα μπορούσε επίσης να χάσει πολλά χρήματα στη διαδικασία. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το αν ο Brady προστάτεψε τα χρήματά του ή όχι πριν παντρευτεί τη Gisele, αλλά αν δεν το έκανε, οι απώλειες θα μπορούσαν να φτάσουν τα 200 εκατομμύρια δολάρια. «Ο Brady θα μπορούσε να χτυπηθεί πολύ οικονομικά αν χωρίσουν οι δυο τους», είπε ένας κορυφαίος δικηγόρος διαζυγίων, ειδικά αν δεν είχε προγαμιαία συμφωνία με το μοντέλο. Ο αθλητής φέρεται να αξίζει πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια από τις 22 σεζόν του στο NFL, αλλά θα μπορούσε να χάσει τη μισή περιουσία, εκτός και αν την προστάτευσε πριν παντρευτεί την Bündchen.

Επί του παρόντος, ο Brady έχει συμβόλαιο για αυτή τη σεζόν και δεν έχει δεσμευτεί να επιστρέψει ξανά για έναν ακόμη χρόνο. Το πιθανό σενάριο είναι να αποσυρθεί ξανά μετά το τέλος αυτής της σεζόν. Ωστόσο, η ζημιά στη συζυγική του ζωή μπορεί να έχει ήδη γίνει. Η Gisele και ο Brady έχουν τρία παιδιά, τη Vivian, τον Benjamin, και έχουν επίσης τον John Moynahan, ο οποίος είναι παιδί του Brady από την πρώην του, Bridget Moynahan.