Η Reese Witherspoon ποζάρει με μαμά και κόρη και νομίζουμε ότι τα βλέπουμε... τριπλά

26.09.2022
Η Reese Witherspoon ποζάρει με μαμά και κόρη και νομίζουμε ότι τα βλέπουμε... τριπλά
Κάθε φορά που βλέπουμε τη Reese Witherspoon βιώνουμε μια έκπληξη καθώς στα 46 της χρόνια, η αμερικανίδα σταρ παραμένει εντυπωσιακά "ίδια"! Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί είδαμε αυτή την όψη εις.. τριπλούν!

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την απίθανη ομοιότητα που έχει η Reese με την κόρη της, Ava Philippe, όμως να που τελευταία βάλαμε ακόμη ένα στοιχείο στην "εξίσωση".

Η μητέρα της ηθοποιού, Betty, είναι επίσης "πανομοιότυπη" με θυγατέρα και εγγόνα, και η τελευταία κοινή τους πόζα έρχεται για του λόγου το αληθές.

Η Reese Witherspoon έχει τρια παιδιά, την Ava (22) και τον Deacon (18) από τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο, Ryan Phillippe και τον Tennessy (10) καρπό του έρωτά της με τον από το 2011 σύζυγό της, Jim Toth.

H μαμά της Witherspoon, Betty Reese υπήρξε νοσοκόμα για πολλά χρόνια και η διάσημη κόρη της δεν έχει κρύψει πόσο τη θαυμάζεί και πως για εκείνη, το παράδειγμά της υπήρξε έμπνευση και φάρος. "Η μητέρα μου δούλευε βραδινές βάρδιες και σαββατοκύριακα και έτσι έμαθα να φροντίζω τον εαυτό μου από νωρίς. Ο αδελφός μου κι εγώ ετοιμάζαμε το φαγητό και φροντίζαμε το σπίτι. Κουραζόταν πολύ αλλά ήταν πάντα με το χαμόγελο στου ασθενείς της και σ' εμάς.", είχε πει, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην Drew Barrymore η Witherspoon.