No Strings Attached και Friends With Benefits: Ο Αshton Κutcher παραδέχεται ότι, στην ουσία, πρόκειται για την ίδια ταινία

26.09.2022
No Strings Attached και Friends With Benefits: Ο Αshton Κutcher παραδέχεται ότι, στην ουσία, πρόκειται για την ίδια ταινία
Ο Ashton Kutcher συναντά τη Natalie Portman, συμπρωταγωνίστριά του στη ρομαντική κωμωδία του 2011 Νο Strings Attached, και λέει ό,τι λέγαμε όλοι σχετικά με την ταινία αυτή και το "αντίπαλο δέος της" στο οποίο, μάλιστα, πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Mila Kunis -με τον Justin Timberlake, για την ιστορία.

Μια διαφήμιση της Peloton έφερε ξανά μαζί Kutcher και Portman, 11 χρόνια μετά τη συνεργασία τους επί της μεγάλης οθόνης. Σε αυτό το σποτ που πραγματοποιήθηκε για ένα επεισόδιο του project εκείνου με τίτλο Our Future Selves, παρακολουθούμε τους δύο ηθοποιούς να γυμνάζονται κουβεντιάζοντας χαλαρά μεταξύ τους.

Ο Ashton Kutcher αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να δει, να ακούσει και να περπατήσει όμως χρειάστηκε να δώσει επιπλέον εξηγήσεις

Στο πλαίσιο αυτού του catcing up ακούμε τον Ashton να λέει ότι οι δυο τους πρωτοάρχισαν να κάνουν παρέα όταν γύριζαν μαζί το No Strings ενώ συνέχισε τονίζοντας κάτι άλλο, πολύ ενδιαφέρον. "Είναι πολύ παράξενο γιατί εκείνο τον καιρό η γυναίκα μου γύριζε, στην ουσία, την ίδια ταινία, με τον τίτλο Friends With Benefits", με την Portman να συνεχίζει λέγοντας ότι ακριβώς πιο πριν, η ίδια και η Kunis είχαν γυρίσει μαζί την ταινία Black Swan, έτσι η ίδια "είχε κάνει φάση και με τους δύο".

Η ταινία είχε χαρίσει στην Natalie Portman ένα Όσκαρ και στο κοινό μια καυτή σκηνή μεταξύ των δύο γυναικών.

Για να γυρίσουμε, όμως στο θέμα των δύο παρόμοιων/ίδιων rom coms, τόσο η ταινία του Ivan Reitman (No Strings Attached) όσο και αυτή του Will Gluck (Friends With Benefits) ασχολείεται με έναν άντρα και μία γυναίκα που αποφασίζουν να εντάξουν το σεξ στη φιλική τους σχέση σίγουροι ότι αυτό δεν θα την επηρεάσει. "Βαθιά νυχτωμένοι" βέβαια, καθώς όλα έγιναν πιο περίπλοκα, μέχρι, φυσικά, το happy ending και στις δύο περιπτώσεις!

Chris Hemsworth: Η θυσία που έκανε πριν φιλήσει τη Natalie Portman την έκανε να τον εκτιμήσει ακόμη περισσότερο

Και για να μιλήσουμε λίγο για αριθμούς, και οι δυο ταινίες βγήκαν στους κινηματογράφους το 2011 και έφεραν τα ίδια έσοδα σε διεθνή κλίμακα ($149 εκατομμυρίων η καθεμιά, αν και το Friends With Benefits είχε έναν προϋπολογισμό της τάξης των $35 εκατομμυρίων, έναντι των $25 εκατομμυρίων που είχε το No Strings Attached).

Στο αμερικανικό Box Office, πάντως, το No Strings έκανε καλύτερο "ταμείο". $70 εκατομμύρια, έναντι $55 που έκανε το Friends.