"Η Ellen DeGeneres είναι ο πιο χειριστικός και εγωκεντρικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ"

26.09.2022
"Η Ellen DeGeneres είναι ο πιο χειριστικός και εγωκεντρικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ"
Ποιος έκανε αυτήν τη δήλωση;- Οι κατηγορίες και οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά της δημοφιλούς παρουσιάστριας

Ο Greyson Chance, ο νεαρός μουσικός που έγινε διάσημος μετά την ερμηνεία του μέσω του YouTube στο "Paparazzi" της Lady Gaga, που έγινε viral τον Απρίλιο του 2010 και προσκλήθηκε να εμφανιστεί στο "The Ellen DeGeneres Show", είπε σε μια νέα συνέντευξη ότι ένιωσε τραύμα με τον τρόπο που του φέρθηκε η παρουσιάστρια.

«Η Shakira απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο»: Η απίστευτη αποκάλυψη πρώην εργαζομένων της

"Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον πιο χειριστικό, πιο εγωκεντρικό και πιο κραυγαλέα καιροσκόπο από αυτήν", είπε στο Rolling Stone σε πρόσφατη συνέντευξη του, με αφορμή το νέο του άλμπουμ, "Palladium". Ο Chance, ο οποίος είναι τώρα 25 ετών, ήταν μόλις 12 όταν έγινε διάσημος μέσω του internet. Η DeGeneres τηλεφώνησε μια εβδομάδα αργότερα και, φέρνοντας τον Chance σε επαφή με μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, τον βοήθησε να υπογράψει στη νέα της δισκογραφική εταιρεία, η οποία διανεμήθηκε από την Interscope Geffen A&M Records.

Αλλά ο Chance είπε στο περιοδικό ότι η DeGeneres "έγινε υπερβολικά ελεγκτική". Για παράδειγμα, όρισε τι θα φορούσε εκείνος και τι όχι, και του απαγόρεψε να φοράει δέρμα, αφού εκείνη είναι vegan. "Έμπαινε μέσα και κοίταζε ένα ράφι, φώναζε στους στυλίστες, έπληττε τους ανθρώπους μπροστά μου και έλεγε: 'Αυτό θα φορέσεις στην εκπομπή'", είπε ο Chance. "Απλώς υποτιμούσε τους ανθρώπους". Κάποια στιγμή, ο τραγουδιστής και η μαμά του είπαν ότι τους επέπληξε από το τηλέφωνο, αφού δεν είχε παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του Justin Bieber που του ζήτησε να δει, ενώ εκείνος δεν το είχε παρακολουθήσει επειδή ήταν κουρασμένος από τις περιοδείες.

Η Cameron Diaz λέει ότι η υποκριτική στο Hollywood φαίνεται διαφορετική μετά τη...συνταξιοδότηση της

Ορισμένα από τα λόγια του Chance θυμίζουν αυτό που ισχυρίστηκαν οι πρώην υπάλληλοι του talk show της DeGeneres, λέγοντας ότι ήταν ένας τοξικός χώρος εργασίας, όπου ο φόβος και ο εκφοβισμός ήταν ο κανόνας. Η DeGeneres ζήτησε συγγνώμη στην εκπομπή αργότερα. "Έμαθα ότι συνέβησαν πράγματα εδώ που δεν έπρεπε ποτέ να συμβούν. Το παίρνω πολύ σοβαρά και θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που επλήγησαν", είπε. "Ξέρω ότι βρίσκομαι σε θέση προνομίου και δύναμης και συνειδητοποιώ ότι με αυτό έρχεται η ευθύνη και αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου".

Το 2012, το δεύτερο άλμπουμ του Chance δεν έκανε επιτυχία και οι πωλήσεις εισιτηρίων μειώθηκαν. Τότε ήταν που είπε ότι η DeGeneres τον "εγκατέλειψε τελείως" και δεν θα απαντούσε καν στις κλήσεις του. "Δεν μπορούσα να της μιλήσω", είπε ο Chance. "Όποτε ερχόμουν στην εκπομπή, ήταν ένα τόσο ψεύτικο χαμόγελο. Δεν ρωτούσε καν 'Πώς τα πας;'".

Στη συνέχεια, ο Chance είπε ότι, ενώ είναι ευγνώμων για όσα έκανε για εκείνον στην αρχή της καριέρας του η DeGeneres, αρνήθηκε την πρόταση να είναι μέρος της τελευταίας σεζόν. Ήξερε ότι η κίνηση σήμαινε ότι θα λάβει λιγότερη δημοσιότητα, αλλά έπρεπε να το κάνει για την ακεραιότητά του.