Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Johnny Depp

26.09.2022
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Johnny Depp
Ο ηθοποιός έχει έρθει κοντά με μια γυναίκα - η οποία μάλιστα ενεπλάκη σε μεγάλο βαθμό στη δίκη του για την υπόθεση δυσφήμισης από την Amber Heard

Ο Johnny Depp φαίνεται πως έχει ένα νέο φλερτ στη ζωή του, και πρόκειται για τη δικηγόρο του, Joelle Riche, με την οποία ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, δεν έχουν αποκλειστική σχέση. Η Rich ήταν μια από τους δικηγόρους υπεράσπισης που τον εκπροσώπησαν στη αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Sun το 2018.

Johnny Depp: Δικαστικά έγγραφα αναφέρονται στη στυτική του δυσλειτουργία

Αυτή η δίκη - όπου η νομική ομάδα του Depp προσπάθησε να αποδείξει ότι η εφημερίδα τον δυσφήμησε χαρακτηρίζοντάς τον ως «άνδρα που χτυπάει τη σύζυγό του» - έληξε στα τέλη του 2020, με μια απόφαση υπέρ της Sun. Ο δικαστής που προεδρεύει της υπόθεσης είχε διαπιστώσει ότι 12 συγκεκριμένες περιπτώσεις της σωματικής κακοποίησης της πρώην συζύγου του, Amber Heard, ήταν «ουσιαστικά αληθινές». Η ομάδα του Ντεπ κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης, αλλά ο ισχυρισμός απορρίφθηκε τον Μάρτιο του 2021.

Εκείνη την εποχή, η Rich έστειλε μια δήλωση που ανέφερε ότι "αμφισβήτησε σοβαρά" το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, παρέμενε αισιόδοξη για τις επικείμενες νομικές διαδικασίες του Depp εναντίον της Heard στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περίμενε ότι η δίκη των ΗΠΑ θα αποκάλυπτε «πλήρη, αδιάψευστα στοιχεία της αλήθειας στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της κυρίας Heard, όπου θα πρέπει να αποκαλύψει πλήρως».

Η Kate Moss αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ο Johnny Depp της έδωσε ένα διαμαντένιο κολιέ

Ενώ ο 59χρονος ηθοποιός είχε καταθέσει αγωγές υποκινώντας νομικές μάχες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Heard ήταν υποχρεωμένη να καταθέσει για τις εμπειρίες κακοποίησης της κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Depp από το 2012 έως το 2016. Την 1η Ιουνίου 2022, το δικαστήριο αποφάσισε διαβόητα ότι η Heard ήταν ένοχη για δυσφήμιση του Depp, επιβάλοντας της να του καταβάλει 15 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Αν και υπήρχαν φήμες ότι ο Depp είχε σχέση με μια από τους δικηγόρους υπεράσπισής του στη δίκη των ΗΠΑ, την Camille Vasquez, η δικηγόρος διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις φήμες. Από τότε, αποκαλύφθηκε ότι η Rich ήταν στην πραγματικότητα παρούσα στο δικαστήριο του Fairfax κατά τη διάρκεια της δίκης. Η δικηγόρος, η οποία είναι συνεργάτιδα στο δικηγορικό γραφείο Schillings, εκπροσώπησε με επιτυχία τη Meghan Markle στη μήνυση της Δούκισσας το 2019 κατά της Daily Mail, για τη δημοσίευση ιδιωτικής επιστολής στον εν διαστάσει πατέρα της, κερδίζοντας για λογαριασμό του πελάτη της.