Η Kim kardashian αγκομαχάει να ανέβει τα σκαλιά με μια θεόστενη τουαλέτα και το βίντεο γίνεται viral

27.09.2022
Η Kim kardashian αγκομαχάει να ανέβει τα σκαλιά με μια θεόστενη τουαλέτα και το βίντεο γίνεται viral
Εντάξει όταν κανείς ποζάρει για τις φωτογραφίες. Στην κίνηση όμως, φαίνεται ότι τα εντυπωσιακά ρούχα που βλέπουμε να φοράνε οι απανταχού celebrities προκαλούν μερικά προβληματάκια! Η Kim Kardashian είναι το πιο πρόσφατο "θύμα" μιας άβολης κατάστασης την οποία, όμως, μάλλον διασκέδασε τελικά!

Μία απίθανη εβδομάδα ολοκληρώθηκε χθες για την Kim Kardashian η οποία παρουσίασε τη νέα συλλογή της #CiaoKim υπό τη σκέπη του Οίκου Dolce & Gabbana στο πλαίσιο της φετινής Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και η ίδια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο αυτό βήμα στην καριέρα της.

Μετά τη λαμπερή εκδήλωση, η 41χρονη σταρ φόρεσε ένα πάρα πολύ στενό φόρεμα του διάσημου διδύμου το οποίο είχε προκλητικά ανοίγματα στον λαιμό τα πόδια και τους μηρούς αλλά μόλις και μετά βίας της επέτρεπε να περπατήσει -πόσο μάλλον να ανέβει τα σκαλοπάτια!

Κι όμως, αυτό έπρεπε να κάνει, να ανέβει μερικά σκαλοπάτια. Όταν όμως είδε ότι αυτό ήταν αδύνατο, γύρισε στα πλάγια και προσπάθησε να τα καταφέρει με μικρά πηδηματάκια. Άλλο να το περιγράφουμε, όμως, και άλλο να το βλέπει κανείς.

Η φίλη της Kim, Stephanie Sheperd ήταν κοντά της, κατέγραψε το ντοκουμέντο και το μοιράστηκε στο TikTok. Τα υπόλοιπα είναι απλά... ιστορία ενώ η περιπέτεια δεν σταματά στις σκάλες καθώς το πρόγραμμα είχε και μεταφορά με αυτοκίνητο. Ε, δεν το λες και εύκολο!