Η Helena Christensen ποζάρει με σέξι, μαύρα εσώρουχα στα 53 της χρόνια και παραδίδει μαθήματα modeling και γοητείας

27.09.2022
Η Helena Christensen ποζάρει με σέξι, μαύρα εσώρουχα στα 53 της χρόνια και παραδίδει μαθήματα modeling και γοητείας
Και ενώ ολοένα και νεότερες "φουρνιές" μοντέλων ρίχνονται στην αρένα της πασαρέλας και των editorial μόδας τα top models των 90s δε χάνουν ευκαιρία να αποδείξουν ότι "ο παλιός είναι αλλιώς"! Σειρά της Helena Christensen αυτή τη φορά να "διδάξει" και το κάνει για μια καμπάνια εσωρούχων.

Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Paulina Porizkova, Claudia Schiffer... Ονόματα γραμμένα με χρυσά γράμματα στον χώρο της μόδας, γυναίκες που έγραψαν τη δική τους ιστορία, άνοιξαν τον δρόμο για όλες τις υπόλοιπες και παραμένουν ακμαίες και εντυπωσιακές σε κάθε τους εμφάνιση. Η μόνη εξαίρεση ήταν η Linda Evangelista η οποία πέρασε πολλά δύσκολα χρόνια καθώς "παραμορφώθηκε βάναυσα" ύστερα από αισθητική επέμβαση που πήγε στραβά, όμως τον τελευταίο χρόνο επανήλθε δριμύτερη κι εκείνη και βρίσκεται στον σωστό δρόμο να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Επιστρέφοντας στην Helena Christensen όμως, ρίχνουμε μια ματιά στο Instagram της και... ζαλιζόμαστε.

Η 53χρονη καλλονή από τη Δανία συνεργάζεται με την εταιρεία εσωρούχων "Coco de Mer" και ποζάρει για τη νέα της καμπάνια με την τελευταία σειρά εσωρούχων.

Με δύο συνεχόμενες αναρτήσεις η Christensen μοιράζεται εικόνες από τη φωτογράφηση, που όπως εξηγεί, πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι και, συγκεκριμένα, την πιο ζεστή μέρα όλου του καλοκαιριού, γεγονός που δεν ενόχλησε καθόλου την ίδια και τις υπόλοιπες κυρίες που πόζαραν με τόσα λίγα ρούχα...

Είναι η δεύτερη φορά που η Helena συνεργάζεται με την εταιρεία αυτή, η οποία αποτελείται αποκλειστικά πό γυναίκες σε όλα τα επίπεδα και, όπως παραδέχεται δημόσια, είναι κάτι που απόλαυσε ιδιαίτερα.

Κόποις κτώνται

Η Christensen είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και με διάφορες αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς έχει καταστήσει σαφές ότι γυμνάζεται σκληρά για να δείχνει σε τόσο καλή κατάσταση και κάνει πολλών ειδών προπονήσεις για να το πετύχει, όπως ισορροπία πάνω σε σανίδα, σχοινάκι, ασκήσεις με μπάλα γυμναστικής μέχρι γιόγκα στον ήλιο. Μπορεί να είναι κάποιος προικισμένος γονιδιακά, όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί! Άσε που η γυμναστική και η καλή ζωή, γενικότερα, είναι και ισχυρό θέμα υγείας!

Εμπρος στον δρόμο που χάραξε η Helena λοιπόν!