Η Μαρία Τζομπανάκη σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη: «Θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν»

27.09.2022
Η Μαρία Τζομπανάκη σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη: «Θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν»
«Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, τα έχω μετανιώσει...»

Στην μεγάλη πρεμιέρα του «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Τζομπανάκη. Η τηλεοπτική «Καπετάνισσα» της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα. Η ίδια αναφέρθηκε στην απόφασή της να ζήσει κάποια χρόνια στην Αμερική.

«Ωραία είναι η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Περνούσα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί, ήθελα να έρθω εδώ.


Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, μπαίνουν από την αρχή κάποιοι κώδικες που πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση, όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο πράγμα που έκανα ήταν να φύγω από την πατρίδα μου και από τον γιο μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, τα έχω μετανιώσει. Όχι επαγγελματικά, προσωπικές επιλογές. Αυτές οδηγούν και σε κάποια επαγγελματικά. Δεν έκανα κάποια πράγματα, γιατί φοβόμουν. Έχασα χρόνο, όμως αυτό είναι το δικό μου οικοδόμημα και το αγαπώ. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν. Άργησα μετά, να μάθω. Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω, τόσα πολλά, που θα ήθελα να ζήσω άλλη μία ζωή. Και όταν υπολογίζω τον χρόνο, βλέπω ότι δεν μου φτάνει», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Δείτε ένα απόσπασμα από την χτεσινοβραδινή της συνέντευξη: