Η Priscila Presley έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της κόρης της εν μέσω οικονομικού σκανδάλου

02.02.2023
Η Priscila Presley έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της κόρης της εν μέσω οικονομικού σκανδάλου
photo: @priscilapresley
Αν ζούσε η Lisa Marie Presley, χθες, 1/2/2023 θα συμπλήρωνε 55 χρόνια ζωής. Με αφορμή αυτή την επέτειο, η μητέρα της, Priscila, έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον τραγικό θάνατο εκείνης και λίγο αφού έχει προσβάλει τη διαθήκη της.

Η Lisa Marie Presley πέθανε ξαφνικά στις 12 Ιανουαρίου 2023 από καρδιακή προσβολή. Οι πληροφορίες που ΄θελουν τη μοναχοκόρη του Elvis να έχει επιστρέψει στα οποιειδή, στα οποία υπήρξε εθισμένη παλιότερα, λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της, ίσως να εξηγεί την ελαφρώς ζαλισμένη εμφάνισή της στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες [θυμήσου την στο βίντεο που ακολουθεί] όμως, επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι. Η Lisa Marie "έφυγε" πολύ νωρίς και άφησε πίσω της τα τρία από τα τέσσερα παιδια΄ της. Θυμίζουμε ότι ο μοναχογιός της, Ben, αυτοκτόνησε το 2020 βυθίζοντας τη μητέρα του σε μια θλίψη από την οποία δεν βγήκε ποτέ!

{https://www.youtube.com/watch?v=uHGlLWVKUKg}

Η ανάρτηση της Priscila Presley για την κόρη της

"Σήμερα θα ήταν τα 55ά γενέθλια της Lisa Marie. Ευχή μου είναι να προστατέψω τα τρία εγγόνια μου και να κρατήσω την οικογένειά μας ενωμένη. Από την πρώτη στιγμή που κράτησα τη Lisa στην αγκαλιά μου, την προστάτεψε, την αγάπησε και την καθοδήγησε, όπως ακριβώς έκανα και με τον γιο μου", γράφει στη λεζάντα η 77χρονη Priscila αναφερόμενη στον Navarone Garibaldi, καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύντροφό της Marco Garibaldi. "Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει και εγώ πρέπει να μάθω πια να ζω χωρίς τη μοναχοκόρη μου", συνεχίζει η Priscila καταλήγοντας να ευχαριστεί το κοινό για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τα μηνύματα.

{https://www.instagram.com/p/CoIlkQmPZoA/}

Η δικαστική διαμάχη με τη Lisa Marie, τότε και τώρα

Με την είδηση ότι η Priscila Presley προσέβαλε τη διαθήκη της κόρης της, θυμόμαστε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους είχαν οικονομικές διαφορές. Φαίνεται ότι η μόνη σύζυγος του Elvis λάμβανε $900.000 τον χρόνο από την εταιρεία Elvis Presley Enterprises παρότι η ίδια δεν είχε μετοχές στην εταιρεία αυτή.

Όταν η Lisa Marie μήνυσε τον πρώην μάνατζέρ της Barry Siegel για κακομεταχείρηση της περιουσίας της το 2018, τόνισε ότι ήταν εκείνος που, στην ουσία, επέτρεψε στη μητέρα της να λαμβα΄νει αυτό το υπέρογκο ποσό, το οποίο αφενός δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί ούτε ως μισθός ούτε ως ποσοστό, αφετέρου δεν είχε γίνει διαπραγμάτευση για να εισπράτει και εκείνη το ίδιο (ή παρόμοιο) ποσό.

Τότε, η ιστορία "τακτοποιήθηκε" εξωδικαστικά όμως τώρα επανέρχεται στο πρόσκήνιο καθώς εκεί φαίνεται να "πατά" η Priscila προσβάλοντας τη διαθήκη της κόρης της που με τροποποίηση του 2016 έχει αποκλείσει την ίδια και τον Siegel ως διαχειριστές, ονομάζοντας την κόρη της, Riley, και τον γιο της, Benjamin (που, βέβαια, δεν ζει πια) στη θέση τους.

Στη μήνυση του 2018, λοιπόν, φαίνεται πως η Priscila αναφέρεται ως συν-διαχειρίστρια της περιουσίας πράγμα που αντιτείθεται στην τροποποίηση του 2016 (για την οποία η ίδια υποστηρίζει, επιπλέον, πως δεν ενημερώθηκε ποτέ ενώ και το όνομά της είναι λα΄θος γραμμένο).

Το θέμα παραμένει ανοιχτό και μένει να φανεί τι θέση θα κρατήσει επ' αυτού η κόρη της Lisa Marie, Riley Keough

Η Riley Keough μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε με τη μητέρα της, Lisa Marie Presley, πριν από τον θάνατό της

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 13:51