Η Priscila Presley προσέβαλε τη διαθήκη της κόρης της, Lisa Marie - Η τεράστια περιουσία και τα χρέη

31.01.2023
Η Priscila Presley προσέβαλε τη διαθήκη της κόρης της, Lisa Marie - Η τεράστια περιουσία και τα χρέη
Η μοναχοκόρη του αξέχαστου Elvis Presley πέθανε στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 54 ετών και, όπως φαίνεται, η περιουσία που της κληροδότησε εκείνος διχάζουν ήδη τους κληρονόμους της, μεταξύ αυτών και η μητέρα της.

Η Lisa Marie Presley είχε χρέη ύψους εκατομμυρίων δολαρίων στο τέλος της ζωής της, αλλά τη ίδια στιγμή, η περιουσία της έφτανε τα 35 εκατομμύρια δολάρια. Η ίδια είχε κάνει 2 ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής - ένα για 25 εκατομμύρια δολάρια και ένα άλλο για 10 εκατομμύρια δολάρια. Ίσως υπάρχει ένα τρίτο για 10 εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν είναι σαφές εάν έχει λήξει.

Lisa Marie Presley: Το τελευταίο "αντίο" και η συγκινητική αποκάλυψη για την άγνωστη εγγονή της

Σύμφωνα με πηγές, η Lisa προσπαθούσε να εξαργυρώσει το συμβόλαιο των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για να πληρώσει ορισμένα από τα χρέη που όφειλε, συνολικού ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Είχε ειδοποιήσει την ασφαλιστική εταιρεία και συμπλήρωσε τα έγγραφα για να πάρει ένα εφάπαξ ποσό μόλις 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Όταν πέθανε, η Lisa είχε χρέη 4 εκατομμυρίων δολαρίων, από τα οποία όφειλε 2,5 εκατομμύρια δολάρια στην εφορία. Όταν τα χρέη εκκαθαριστούν, θα υπάρχουν περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια για διανομή. Τα 3 παιδιά της Lisa, η Riley Keough και τα 14χρονα δίδυμα, Finley και Harper Lockwood, ονομάστηκαν δικαιούχοι και θα λάβουν ίσα ποσά.

{https://www.instagram.com/p/CfM5At7v-fY/}

Δεδομένου ότι τα δίδυμα είναι ανήλικα -και για την ιστορία, την επιμέλειά τους πήρε ο πατέρας τους, John Lockwood, τα χρήματα θα πάνε σε καταπίστευμα. Εδώ αρχίζει να ξεσπά μια οικογενειακή σύγκρουση. Αρχικά, λοιπόν, το 2010, η Lisa είχε δημιουργήσει ένα καταπίστευμα, ονομάζοντας τη μαμά της και τον πρώην διευθυντή της επιχείρησής της, Barry Siegel, ως διαχειριστές. Η Lisa τροποποίησε το καταπίστευμα το 2016, αποκλείοντας την Priscila και τον Siegel ως διαχειριστές και ονομάζοντας την κόρη της, Riley, και τον γιο της, Benjamin, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020, στη θέση τους.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η Priscila έμαθε τώρα, μετά τον θάνατο της κόρης της ότι εκείνη την είχε απομακρύνει από την περιουσία των Presley και δεν το άφησε έτσι. Προσέβαλε τη διαθήκη της κόρης της, αμφισβιτώντας επί της ουσίας την εγκυρότητα και την αυθεντικότητα της τροποποίησης που την καθαιρεί από διαχειρίστρια βασίζοντας τις αντιρρήσεις της στο ότι η ίδια δεν ενημερώθηκε ποτέ για αυτό. Επιπλέον, στα έγγραφα που αναφέρονται στην αλλαγή αυτή, το όνομά της δεν είναι γραμμένο σωστά ενώ η υπογραφή της Lisa Marie "φαίνεται πολύ διαφορετική από τη συνηθισμένη της"

Ο πόλεμος μεταξύ γιαγιάς (Priscila) και εγγονής (Riley) πια, μο΄λις ξεκίνησε και αναμένεται δύσκολος, ενώ τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την άτυχη Lisa Marie να έχει επιστρέψει στη χρήση οπιοειδών τον τελευταιό καιρό πριν από τον θάνατό της.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 15:23