Το Νο1 τραγούδι που επιλέγουν τα ζευγάρια για τον πρώτο χορό στον γάμο τους είναι μια έκπληξη

04.02.2024
Το Νο1 τραγούδι που επιλέγουν τα ζευγάρια για τον πρώτο χορό στον γάμο τους είναι μια έκπληξη
Για πρώτη φορά εδώ και επτά χρόνια ο Ed Sheeran «εκθρονίστηκε» από την πρώτη θέση της λίστας με τα πιο δημοφιλή τραγούδια για τον πρώτο χορό νιόπαντρων ζευγαριών.

Ως μέρος της ετήσιας έρευνας που διεξάγει η ιστοσελίδα The Knot ρώτησε 9.318 ζευγάρια που παντρεύτηκαν μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2023, ώστε να δημιουργήσει μια λίστα με τα πιο δημοφική τραγουδια του πρώτου χορού για το χρονιά που μας πέρασε.

Και καταγράφηκε μια τεράστια έκπληξη καθώς ύστερα από 7 χρόνια που κυριαρχούσε στο τραγούδι Perfect του Ed Sheeran, ήρθε ο Βασιλιάς με το Can't Help Falling in Love και τα... σάρωσε όλα!

Σύμφωνα με την Eshter Lee, αρχισυντάκρια του The Knot εξήγησε πως η πρόσφατη κυκλοφορία της ταινίας Elvis and Priscilla έπαιξε κάποιον ρόλο και εκτόξευσε όλες τις επιτυχίες του Βασιλιά στις λίστες με τις επιλογές για αυτή την περίπτωση.

Ειδικα΄ το τραγούδι αυτό, όμως, έγινε ιδιαίτερα αγαπητό από τη νεότερη πολύ αισθαντική διασκευή της Kacey Musgraves.

{https://www.youtube.com/watch?v=dkihGsS-PZQ&ab_channel=KACEYMUSGRAVES}

Στη θέση Νο3 μετά το Perfect που τώρα πια βρίσκεται στο Νο2, βρίσκουμε το Lover της Taylor Swift, η οποία φέτος είχε την πιο δυναμική χρονιά της, τόσο επαγγελματικά με την απίστευτα επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο Eras Tour όσο και στα προσωπικά έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Travis Kelce.

Το 4ο πιο δημοφιλές τραγούδι σε αυτή τη λίστα είναι το Growing Old with You από τους Restless Road, και στο Νο5 το Thank God από τους Kane και Katelyn Brown, στο Νο6 το Joy of My Life του Chris Stapleton και στη θέση Νο7 η the Etta James και το At Last.

Τη 10άδα συμπληρώνουν τα You των Dan + Shay, το All Your’n του Tyler Childers και το Better Together του Luke Combs.

Σημειώνουμε δε πως 8 από τα 10 τραγούδια της παραπάνω λίστας ανήκουν σε καλλιτέχνες που έχουν βραβευτεί με βραβεία Grammy και θυμίζουμε πως τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου (3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) θα τελεστεί στο Λος Άντζελες η 66η τελετή απονομής των φετινών βραβείων της Μουσικής Ακαδημίας της Αμερικής.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.02.2024 - 22:10