Taylor Swift - Travis Kelce: Το γλυκό φιλί και το πρώτο outing στο Instagram 

25.10.2023
Taylor Swift - Travis Kelce: Το γλυκό φιλί και το πρώτο outing στο Instagram 
Είναι από τα πιο hot ζευγάρια στην αμερικανική show business. Και πώς να μην είναι από τη στιγμή που ο ένας διάσημος χωρισμός διαδέχεται τον άλλο.

Η Taylor Swift και ο Travis Kelce έκαναν την επίσημη έναρξη του δεσμού τους στα social media αφού προσέφεραν στους fans τους ένα γλυκό φιλί το βράδυ της Κυριακής, μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs (στους οποίους αγωνίζεται ο Kelce) εναντίον των Los Angeles Chargers.

Taylor Swift: Πήγε στο γήπεδο μαζί με τους διάσημους φίλους της και αποθέωσε τον νέο έρωτά της και αθλητή του NFL, Travis Kelce

Η 12 φορές νικήτρια των Grammy έδωσε ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο του σταρ του NFL καθώς πόζαραν για φωτογραφίες, μαζί με τον συμπαίκτη του Kelce, Mercole Hardman και τη σύντροφό του, Chariah Gordon.

1_49.jpg

Στο καρουζέλ των φωτογραφιών, που κοινοποιήθηκαν στο Instagram της Gordon τη Δευτέρα, η Swift φαίνεται να βάζει το χέρι της στο στήθος του Κelce καθώς o γίγαντας του 1.95 σκύβει προς τα κάτω για να φτάσει στο πρόσωπό της αγαπημένης του. Σε μια άλλη φωτογραφία, η Swift τυλίγει το χέρι της γύρω από τον Kelce ενώ και οι δύο ρίχνουν μεγάλα χαμόγελα στην κάμερα.

Η τραγουδίστρια φορούσε φούτερ των Chiefs με μια πλισέ μίνι φούστα και συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι κόκκινα και λευκά Nikes. Ενώ δεν είναι σαφές πού τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, το ζευγάρι εθεάθη να φεύγει από το γήπεδο μαζί χέρι-χέρι.

{https://www.instagram.com/p/Cyv_R93RHPy/}

Μάλιστα ενώ περίμενε το ασανσέρ για να ανέβει στη σουίτα των θεατών και να συναντήσει την Taylor, ο δύο φορές πρωταθλητής του Super Bowl είχε μια αξιολάτρευτη αντίδραση όταν οι fans τον αποκάλεσαν ως «ο φίλος της Taylor».

Παρά το γεγονός ότι είχε σοβαρό ύφος όταν οι fans τον πλησίασαν, ο αστέρας του NFL χαμογέλασε και σήκωσε τη γροθιά του στον αέρα όταν ένας φίλος της ομάδας του φώναξε: «Πάμε, ο φίλος της Taylor!». Πίσω του, αρκετοί σεκιούριτι ξέσπασαν σε γέλια. Αμέσως μετά, ο Kelce και η Swift εθεάθησαν να βγαίνουν από το στάδιο Arrowhead πάνω σε ένα όχημα του γκολφ.

{https://www.instagram.com/p/CyRxFyrPTa5/}

10 χωρισμοί διασήμων μέσα στο 2023 (και μένουν ακόμα 4 μήνες)

Η φωτογραφία στο Instagram ήρθε μια εβδομάδα αφότου η Swift και ο Kelce δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους κατά τη διάρκεια ενός σαββατοκύριακου στη Νέα Υόρκη.

Παρά το γεγονός ότι βγαίνει μόλις λίγους μήνες, η τραγουδίστρια φέρεται να «ερωτεύεται» ήδη τον Kelce και τα συναισθήματα φαίνεται να είναι αμοιβαία.

{https://www.instagram.com/p/CyOn89xxR9T/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2023 - 11:45