Taylor Swift: Πήγε στο γήπεδο μαζί με τους διάσημους φίλους της και αποθέωσε τον νέο έρωτά της και αθλητή του NFL, Travis Kelce

Taylor Swift: Πήγε στο γήπεδο μαζί με τους διάσημους φίλους της και αποθέωσε τον νέο έρωτά της και αθλητή του NFL, Travis Kelce
H Taylor Swift φαίνεται να έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του σταρ του NFL Travis Kelce και μάλιστα δεν διστάζει να τον βλέπει και στο γήπεδο και να πανηγυρίζει τις επιτυχίες του μαζί με τους φίλους της. Και τι φίλους!

Η τραγουδίστρια εθεάθη ξανά να υποστηρίζει τον Travis Kelce εν μέσω συνεχιζόμενων φημών για το ζευγάρι, καθώς παρευρέθηκε την Κυριακή στον αγώνα της ομάδας του, Kansas City Chiefs εναντίον των New York Jets στο MetLife Stadium.

{https://www.instagram.com/p/Cx5wVF-rbZ5/}

Τα βλέμματα των θεατών του γηπέδου μοιράστηκαν ανάμεσα στην αγωνιστική δράση και στην Swift καθώς έφτασε με μερικούς διάσημους φίλους της, όπως η Blake Lively, ο Ryan Reynolds, ο Hugh Jackman και η Sophie Turner. Η παρέα της περιελάμβανε επίσης τη Sabrina Carpenter κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα, όπου η Swift υποστήριξε στην εξέδρα τον Kelce.

{https://twitter.com/DMRussini/status/1708632984486564071}

Μάλιστα η Swift συνελήφθη από την κάμερα να κάνει ένα γλυκό σχόλιο για τον καλό της, παρακολουθώντας τους Kansas City Chiefs να νικούν τους New York Jets. «Κοίταξε τον», φάνηκε να λέει η τραγουδίστρια στην φίλη της, Blake Lively, η οποία χαμογέλασε με το σχόλιο.

{https://www.instagram.com/reel/Cx4ZmHLOkGw/}

Η τραγουδίστρια, που φορούσε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, ένα μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο και ψηλοτάκουνες μπότες, μιμήθηκε επίσης τους πανηγυρισμούς του Kelce με τους συμπαίκτες του μετά τη νίκη.

Η Swift πέρασε ακόμη και λίγο χρόνο με τη σύζυγο του συμπαίκτη του Kelce, Patrick Mahomes, Brittany Mahomes η οποία το προηγούμενο βράδυ είχε δειπνήσει με την τραγουδίστρια και τους φίλους της σε ένα εστιατόριο στο Soho.

Αν και ο Kelce, δεν ήταν μαζί τους, καθώς έτρωγε σε άλλο εστιατόριο, εντοπίστηκε να φεύγει από το διαμέρισμα της Swift στη Νέα Υόρκη το επόμενο πρωί φορώντας ένα μπλουζάκι «I'm not doing s-t today».

Πάντως ο Kelce και η Swift αποχώρησαν από το παιχνίδι της Κυριακής ξεχωριστά.

Ο αγώνας της Κυριακής σηματοδότησε τη δεύτερη φορά που η Swift υποστηρίζει τον Kelce, με την ερμηνεύτρια να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στον αγώνα της ομάδας του με τους Chicago Bears στο Arrowhead Stadium του Μιζούρι, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

{https://twitter.com/TSwiftLA/status/1708675224399704193}

Το ζευγάρι «διασκεδάζει» στις «σούπερ πρώτες μέρες» της σχέσης τους, είπε μια πηγή στο People την περασμένη εβδομάδα.

Λέτε να ακολουθήσει τραγούδι της Swift για τον Kelce;

{https://www.instagram.com/p/Cx0-BXEReA4/}

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2023 - 18:57