Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η επιστροφή στην τηλεόραση, οι κακές γλώσσες και τα... δίδυμα

03.10.2023
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η επιστροφή στην τηλεόραση, οι κακές γλώσσες και τα... δίδυμα
«Ποδαρικό» στο The 2Night Show του ΑΝΤ1 έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είχε πολλά να πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φετινή σεζόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία , 9 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, Βλάσση, εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

{https://www.instagram.com/p/Cx50Ij-InWx/}

Ένα από τα θέματα που θίχτηκαν ήταν η επιστροφή της στην τηλεόραση για την οποία η Κωνσταντίνα είπε το εξής: «Θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση αλλά και δεν θέλω. Μου αρέσει που έχω την ψυχική μου ηρεμία αλλά μου λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο».

«Μου λείπει η δουλειά», είπε η παρουσιάστρια συμπληρώνοντας ότι θα ήθελε να γυρίσει αλλά όσο το δυνατό, αλλά στόχος να μη χάσει τις ισορροπίες με την καθημερινότητα.

Η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, έφτασε και στην εγκυμοσύνη και τα κιλά που είχε πάρει και που δεν ήταν 40 αλλά 30 όπως διόρθωσε τον Γρηγόρη η Κατερίνα. «Είχα φτάσει τα 90 κιλά και κάποιοι με ρωτούσαν αν είχα δίδυμα», είπε η παρουσιάστρια, τονίζοντας, ότι αυτό είναι άκομψο να το λες σε μια γυναίκα, ενώ στάθηκε και στα σχόλια που έγιναν μέσω social media τη μέρα που βγήκε από το μαιευτήριο για το «αν γέννησε τελικά αυτή».

Τώρα λοιπόν που βρίσκεται σε αυτή τη φάση της ζωής της, με την οικογένειά της, το παιδάκι της, τι σκέφτεται για το παρελθόν; Αυτό ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι εκείνη ήταν σαφής. Το παρελθόν πρέπει να μένει ακριβώς εκεί, υποστηρίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συμπληρώνει πως όσοι δεν γνωρίζουν, καλό είναι να μη μιλούν. «Τη στιγμή που έχουμε τόσα προβλήματα στον κόσμο», λέει η παρουσιάστρια, ποιος σκοτίζεται για το τι έχει γίνει χθες μ' εκείνη!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2023 - 11:49