Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε ο γιατρός της για τη γέννα, το μωρό και το όνομα που θα του δώσουν

04.01.2023
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε ο γιατρός της για τη γέννα, το μωρό και το όνομα που θα του δώσουν
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο γυναικολόγος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τις πρώτες ώρες της ως μητέρα.

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τόσο η ίδια όσο ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μπορούμε να το φανταστούμε, φυσικά, ωστόσο, το επιβεβαίωσε και ο γυναικολόγος της, Παναγιώτης Ψαθάς, μιλώντας πριν από λίγο στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα".

"Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια", αποκάλυψε ο κύριος Ψαθάς συμπληρώνοντας ότι ο νεαρός -που, όπως άκουσε από τους γονείς, θα πάρει το όνομα του παππού του, Βλάσσης δηλαδή- γεννήθηκε χθες (3/1/2022) γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική.

"Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους" συνέχισε ο κύριος Ψαθάς συμπληρώνοντας ότι η νέα μαμά είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό και ξεκίνησε να θηλάζει.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι νέες φωτογραφίες του γάμου που μοιράστηκε η κουμπάρα της

Περιμένοντας την πρώτη ανάρτηση της παρουσιάστριας θυμόμαστε πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις 8 Σεπτεμβρίου και αφού οι σχετικές φήμες είχαν οργιάσει.

"ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.
Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.
Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται 🙏🏼
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.
Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό.
Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει.
Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας", έγραφε στη λεζάντα πλάι στις γλυκύατες φωτογραφίες που είχε μοιραστεί τότε η Κωνσταντίνα και πλέον αναμένουμε τις νεότερες.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.04.2023 - 12:07