Ο Justin Long και η Kate Bosworth είναι, ίσως, το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ αυτή τη στιγμή και αυτές είναι η πιο #couplegoals αναρτήσεις τους

04.01.2023
Ο Justin Long και η Kate Bosworth είναι, ίσως, το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ αυτή τη στιγμή και αυτές είναι η πιο #couplegoals αναρτήσεις τους
Τρία χρόνια μετρά η σχέση του Justin Long με την Kate Bosworth και αντίθετα με την τακτική τους τον πρώτο καιρό, όχι μόνο δεν κρύβονται πια, αλλά δεν σταματούν να εκφράζουν -και- δημόσια τον έρωτά τους.

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν σε ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ που δεν προχώρησε ποτέ το 2021 και από εκεί και πέρα έγιναν αχώριστοι, αν και επίσημα μίλησαν για τη σχέση τους μετά τον Μάιο του 2022. Από εκείνη τη στιγμή και μετά... δεν κρατιούνται.

Σε κάθε συνέντευξη μιλούν ο ένας για τον άλλο με τα πιο γλυκά λόγια ενώ στα social media οι λογαριασμοί του είναι γεμάτοι με κοινές τους φωτογραφίες και λεζάντες όλο συναίσθημα.

Τα γενέθλια της Kate έδωσαν μια ακόμη αφορμή για να υπογραμμίσουμε ξανά τον #couplegoals χαρακτήρα του ερωτευμένου ζεύγους.

Πλάι σε ένα carousel πανέμορφων στιγμών τους, ο Justin έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα-ωδή στην αγαπημένη του που μας συγκίνησε πολύ.

"Είναι 40! Είναι επίσης το πιο όμορφο κομμάτι της ημέρας μου, κάθε μέρα, ακόμη και όταν δεν είμαστε μαζί. Γελάει πληθωρικά. Με κάνει να γελάω κι εγώ έτσι -συνέχεια. Βλέπει την ομορφιά παντού και σε στους πάντες", ξεκινά την ανάρτησή του ο Long και σε άλλο σημείο διαβάζουμε ότι η αγαπημένη του έχει τα πιο μαλακά χείλη που φίλησε ποτέ και ότι αγαπάει την μπύρα και το ποδόσφαιρο περισσότερο από εκείνον (και εκείνος τα αγαπάει πολύ!!!)

"Είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Παθιασμένη με την αλήθεια. Έχει πλάκα να δουλεύεις μαζί της. Έχει πλάκα να κάνεις τα πάντα μαζί της. Έχει αυθεντική περιέργεια για τους ανθρώπους και τον κόσμο. Κάνει τα πάντα στη ζωή μου καλύτερα -όλα τα αγαπημένα μου τραγούδια και τις ταινίες, τις διακοπές και τα ηλιοβασιλέματα, το κινέζικο φαγητό", συνεχίζει ο φουλ ερωτευμένος Long παραμιλώντας, μεταξύ άλλων και για την ομορφιά της και το χαμόγελό της και καταλήγει στο ότι την ίδια στιγμή που εκείνος γράφει ό,τι γράφει, εκείνη ετοιμάζει το δικό της post "το οποίο σίγουρα θα είναι εύγλωτο και αστείο και βαθιά ειλικρινές". "Είναι η χαρά μου. Είναι η καλύτερή μου φίλη", ολοκληρώνει και στέλνει τις ευχές του.

Όσο για το Post της εορτάζουσας; Αφού μοιράστηκε ένα με φωτογραφίες δικές της και τίτλο "This is 40", η Kate Bosworth αφιέρωσε μια ανάρτηση στον αγαπημένο της.

Πλάι σε μια σειρά γλυκύτατες κοινές τους φωτογραφίες και πάλι η Kate αποθεώνει τον αγαπημένο της και τον έρωτά τους.

"Είσαι η αγάπη μου και το φως μου, η ηρεμία μου και η έντασή μου. Σ' ευχαριστώ που μου κρατάς το χέρι όταν κοιμόμαστε. Σ' ευχαριστώ που δένεις τα κορδόνια μου όταν βλέπεις ότι έχουν λυθεί. Σ' ευχαριστώ που με κάνεις να γελάω τόσο δυνατά, που αναγκάζομαι να φύγω από το δωμάτιο. Σ' ευχαριστώ που μου δείχνεις τι είναι η αγάπη και που έκανες τα φετινά, τα καλύτερα γενέθλια που είχα ποτέ".