Jeremy Renner: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο και οι ευχές των διάσημων φίλων του

04.01.2023
Jeremy Renner: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο και οι ευχές των διάσημων φίλων του
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στέλνει ο Jeremy Renner μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του την ίδια, με μια φωτογραφία μετά τα δύο χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε.

Τη δεύτερη μέρα του χρόνου και ενώ προσπαθούσε να ανοίξει δρόμο από τα χιόνια στο ράντσο το στη Νεβάδα ο 51χρονος σταρ των Avengers τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν τον πάτησε, όπως φαίνεται, ένα από τεράστια εκχονιστικά μηχανήματα που έχει στην κατοχή του.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, όμως ο Renner διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία με την κατάστασή του να αναφέρεται ως "κρίσιμη ακόμη, αλλά σταθερή".

Και ενώ η αγωνία των δικών του ανθρώπων και των απανταχού φανς φτάνει στο κατακόρυφο ο ηθοποιός έκανε την πρώτη ανάρτηση από το κρεβάτι του πόνου.

"Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια", γράφει ο Renner κάνοντας και τη σχετική πλακίτσα. "Δεν είμαι σε κατάσταση να γράψω περισσότερα, αλλά στέλνω την αγάπη μου σε όλους".

Στη φωτογραφία η ταλαιπωρία και μέρος των τραυμάτων είναι εμφανή και οι ευχές που ακολούθησαν ήρθαν μαζικά. Από όλες όσες είδαμε, ξεχωρίσαμε αυτές των Avengers Chris Hemsworth και Chris Evans, και των Penelope Cruz, Kate Hudson, Chris Pratt, Jimmy Fallon, Heidi Klum, Orlando Bloom, Taika Waititi και άλλων πολλών.