Tish Cyrus: Μετά το διαζύγιο, η μητέρα της Miley Cyrus είναι ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή του Prison Break

04.01.2023
Tish Cyrus: Μετά το διαζύγιο, η μητέρα της Miley Cyrus είναι ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή του Prison Break
Νέα σελίδα γύρισε η μητέρα της Miley Cyrus και φαίνεται ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του πρωταγωνιστή του Prison Break, ο οποίος, ομολογουμένως, έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Φουλ ερωτευμένη και πανευτυχής στο πλευρό του Dominic Purcell είναι η Tish Cyrus έχοντας κάνει γνωστή τη σχέση τους με ένα story, τον περασμένο Νοέμβριο, μόλις 7 μήνες αφού ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Billy Ray.

Και φυσικά, αναφερόμαστε στον Purcell (τον τηλεοπτικό Lincoln Burrows) και όχι στον Wentworth Miller (Michael Scofield στη σειρά, κάτω δεξιά) ο οποίος έκανε το coming out του ως gay πολλά χρόνια πριν.

Η Tish, λοιπόν, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του 52χρονου ηθοποιού, το οποίο, όμως δεν είναι όπως το ξέραμε πια! Μπορεί να είναι και σύμπτωση, όμως από τη στιγμή που ο Dominic άρχισε να βγαίνει με τη Cyrus άλλαξε τελείως το στυλ του. Μπορεί να κράτησε το ξυρισμένο κεφάλι, όμως το μουστάκι και το μούσι που άφησε τον κάνει πολύ διαφορετικό.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η 55χρονη μάνατζερ μοιράστηκε ένα carusel από φωτογραφίες χαράς, όλες από τη μαγική βραδιά που χάρισαν η κόρη της, Miley και η διάσημη νονά εκείνης, Doly Parton οι οποίες υποδέχτηκαν μαζί το 2023. Φυσικά, στο πλευρό της ο Dominic Purcell.

Και με την ευκαιρία, μοιραζόμαστε μια γεύση της μοναδικής συνύπαρξης στη σκηνή της θρυλικής Dolly (76 ετών παρακαλώ) και της 30χρονης πια βαφτισιμιάς της, Miley.

Ζωή Κίττα