Maestro: Κλελια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε μία «σοβαρή σύσκεψη»!

05.01.2023
Maestro: Κλελια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε μία «σοβαρή σύσκεψη»!
Όπως φαίνεται η συζήτηση επικεντρώθηκε και στον 2ο κύκλο της σειράς.

Η κορυφαία δραματική σειρά της σεζόν «Maestro» άνοιξε τα φτερά της και προβάλλεται και στο Netflix. Η Κλελια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς και συχνά φροντίζουν ώστε να μοιράζονται υλικό και με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό φαίνεται και μέσα από τις κοινές εξορμήσεις τους.

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου, η Κλέλια Ανδριολάτου συνάντησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και όπως φαίνεται από την εικόνα που μοιράστηκε η ηθοποιός, απόλαυσαν γλυκό με παγωτό.

Η 26χρονη φωτογράφησε τον δημιουργό του «Maestro» σκεπτικό, να στηρίζει το κεφάλι στο χέρι του, ενώ κάθεται απέναντί της. Τη φωτογραφία συνόδευσε με τη φράση «Σοβαρή σύσκεψη» και πρόσθεσε emoji με μία καρδιά.

Όπως φαίνεται η συζήτηση επικεντρώθηκε και στον 2ο κύκλο της σειράς.

Δείτε την ανάρτησή της:

«Έχω αγωνία για την προβολή στο Netflix»

Είναι η πρώτη φορά που ελληνική σειρά θα μεταδοθεί παγκοσμίως, θα είναι μεταγλωττισμένη, νομίζω σε όλες τις χώρες πλην της Κίνας», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Mega.

«Είμαστε συγκινημένοι, είναι κάτι το οποίο δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ και δουλέψαμε όχι μόνο εμείς που κάναμε το γύρισμα, μας στήριξαν το κανάλι και ο πρόεδρος που πήρε το ρίσκο για μία τόσο δύσκολη δουλειά, η Foss Productions και ο Στέλιος Κοτιώνης που έβαλε “πλάτη”, προκειμένου να γίνουν πράγματα και είμαι χαρούμενος τώρα που δόθηκε στο εξωτερικό και είναι όλοι ικανοποιημένοι και επιχειρηματικά», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.03.2023 - 21:02