Richard Gere: Για ποιον λόγο απείλησε να κάνει μήνυση σε εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος

Richard Gere: Για ποιον λόγο απείλησε να κάνει μήνυση σε εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος
Δεν είναι σπάνια τα περιστατικά με τους διάσημους τα οποία δημιουργούν μια εικόνα ιδιόρρυθμου ανθρώπου. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου η ιδιορρυθμία εντοπίζεται σε κάτι απρόσμενο στον πολύ κόσμο.

Παράδειγμα, ο ηθοποιός Richard Gere ο οποίος απείλησε κάποτε ότι θα καταθέσει μήνυση, εάν ένα βρετανικό talk show δεν αφαιρούσε τη φράση «sex symbol» από την εισαγωγή του.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο παρουσιαστής Michael Aspel ο οποίος μιλώντας στη Mail Online, αποκάλυψε λεπτομέρειες από τα παρασκήνια για την εποχή όπου εμφανίστηκε ο διάσημος σταρ του στην εκπομπή του το 1989.

«Όταν ο Richard Gere ήρθε στο γύρισμα της εκπομπής, τον παρουσίασα και στο τέλος είπα, «έκανε αυτό, έκανε εκείνο» και χρησιμοποίησα τη φράση «sex symbol»», είπε o 90χρονος σήμερα, Αspel. «Μετά τη συνέντευξη, δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη του που είπε ότι αν δεν αφαιρούσα το «sex symbol», θα μιλούσαν με τον δικηγόρο τους».

Σύμφωνα με τον Aspel, ο αγαπημένος σταρ δεν ήθελε «να είναι γνωστός ως sex symbol».

«Ήταν πολύ περίεργο», συνέχισε ο πρώην τηλεοπτικός παρουσιαστής. «Αλλά είχε πάρει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά γιατί τότε έκανε πολλά πράγματα για τον λαό του Θιβέτ».

Η εκπομπή τoυ Aspel, «Aspel and Company», η οποία παρουσιαζόταν από το 1984 έως το 1993, είχε πολλούς διάσημους καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένης της Elizabeth Taylor και της Barbra Streisand.

Cindy Crawford: Πώς ξεπέρασε το διαζύγιο με τον Richard Gere και βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου

Ο 74χρονος Gere, απασχόλησε πρόσφατα τα media, όταν η πρώην σύζυγός του Cindy Crawford έκανε ένα σπάνιο σχόλιο για τoν ηθοποιό και τον γάμο της μαζί του, στην ολοκαίνουργια σειρά της «The Super Models».

«Στην αρχή μιας σχέσης, όταν είσαι νέα γυναίκα, σε ρωτάνε "Σου αρέσει το μπέιζμπολ;" Και απαντάς "Μου αρέσει το μπέιζμπολ". Σε ρωτάνε "Ασχολείσαι με τον Θιβετιανό Βουδισμό;" Και απαντάς "Θα το δοκιμάσω"», είπε η 57χρονη Crawford, στη σειρά.

«Είσαι πρόθυμη να διαμορφώσεις τον εαυτό σου γύρω από όποιον είσαι ερωτευμένη», πρόσθεσε το μοντέλο.

H Crawford ήταν 22 ετών όταν παντρεύτηκε με τον Richard Gere στο Λας Βέγκας το 1991, πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους τρία χρόνια αργότερα.

Πάντως εμείς οφείλουμε να πούμε ότι ήταν από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Xόλιγουντ.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2023 - 19:07