Cindy Crawford: Πώς ξεπέρασε το διαζύγιο με τον Richard Gere και βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου

21.06.2022
Cindy Crawford: Πώς ξεπέρασε το διαζύγιο με τον Richard Gere και βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου
Οι δρόμοι της αγάπης δεν είναι στρωμένοι με ροδοπέταλα. Από τις παγίδες και τα σκαμπανεβάσματα τους, μπορούν να προκύψουν σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο. Αλλά και πάλι οι σχέσεις μπορεί να τελειώσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ένα παράδειγμα είναι η Cindy Crawford, που ξέρει πολύ καλά πώς είναι να είσαι και στις δύο πλευρές.

Και επειδή μας αρέσουν οι ιστορίες που μας βοηθούν να μην χάσουμε την πίστη μας στην αγάπη θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου την ιστορία της Crawford, η οποία, ενώ ήταν ακόμη πολύ μικρή, νόμιζε ότι είχε βρει την αγάπη της ζωής της. Αλλά όταν η σχέση δεν λειτούργησε, αντί να κλείσει τις πόρτες της καρδιάς της, βρήκε τον σύντροφο της ζωής της.

Ήταν λίγο πάνω από τα 20 και ήδη σούπερ μόντελ με καταξιώμενη καριέρα. Ήταν τότε στο απόγειο της επιτυχίας της που πόζαρε στα εξώφυλλα όλων των περιοδικών μόδας και περπατούσε στις πασαρέλες των καλύτερων σχεδιαστών. Εν μέσω του επαγγελματικού της θριάμβου, ήρθε ένας έρωτας με έναν σταρ του κινηματογράφου που ήταν πολύ λαμπερός και αυτό φαινόταν να είναι το κερασάκι στην τούρτα της ζωής της.

Ήταν φυσικά ο Richard Gere, ο οποίος τότε ήταν σχεδόν 40 ετών και είχε ήδη ανοίξει τον δρόμο του στο Χόλιγουντ, με εμβληματικές ταινίες όπως το American Gigolo. Αυτός και η Cindy γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι κοινού φίλου και άρχισαν να βγαίνουν. Η σύνδεση ήταν πολύ ιδιαίτερη και, μετά από δύο χρόνια, παντρεύτηκαν σε μια σχεδόν αυθόρμητη τελετή στο Λας Βέγκας.

Από τότε, έζησαν τον γάμο υπό το φως των καμερών: οι fans τους ήθελαν να μάθουν τα πάντα, καθώς ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια εκείνη την εποχή. Φαινόταν να είναι ο τέλειος συνδυασμός δόξας, γοητείας και ομορφιάς. Ωστόσο, τέσσερα χρόνια αργότερα η ιστορία τους ως ζευγάρι τελείωσε.

Μεταξύ των γυρισμάτων ταινιών, του μόντελινγκ και των διαφημίσεων, ο χρόνος που μπορούσαν να περάσουν μαζί ήταν περιορισμένος. Αυτό είναι κάτι που λίγο μετά το διαζύγιο, το μοντέλο αναγνώρισε: «Δεν περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί και είμαστε εξίσου υπεύθυνοι για αυτό». Αλλά τα τελευταία χρόνια, η άποψή της εκ των υστέρων έχει αλλάξει: «Νομίζω ότι μέρος του προβλήματος ήταν ότι δεν ξέρω αν ήμασταν ποτέ φίλοι».

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο για τα μέσα ενημέρωσης, η Cindy βρήκε τον έρωτα της ζωής της σε έναν φίλο της, που έχει γίνει μέχρι σήμερα η πιο δυνατή της φιλία, o σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών της.

Ο Rande Gerber είναι ένας επιχειρηματίας που γνώρισε η Crawford όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Gere, αλλά άρχισαν να βγαίνουν μετά το διαζύγιό τους και κατέληξαν να παντρευτούν το 1998.

Με μερικά μαθήματα από τον πρώτο της γάμο, η Cindy ήξερε ότι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη σε μια σχέση, ήταν ότι μπορούσαν, πάνω απ' όλα, να είναι φίλοι: «Ξεκινήσαμε ως φίλοι και ξέρω ότι ο Rande και εγώ θα είμαστε πάντα φίλοι, ότι και να γίνει». Αυτό είναι για εκείνη η βάση μιας σχέσης με διάρκεια, καθώς είναι αυτό που διασφαλίζει ότι υπάρχει πάντα σεβασμός μεταξύ των δύο: «Ακούμε ο ένας τον άλλον και θέλω αυτού του είδους τη φιλία στη ζωή μου, ότι κι αν γίνει».

Cindy Crawford: Αποκαλύπτει τα 5 μυστικά περιποίησης που την κρατάνε εντυπωσιακή στα 55 της

Σήμερα γιορτάζουν 24 χρόνια μαζί. Έχουν μια όμορφη οικογένεια και δύο παιδιά, τον Presley και την Kaia και αποδεικνύουν συνεχώς σε όλους ότι η σχέση τους είναι ακόμα δυνατή. Τα λόγια της Cindy για τον σύζυγό της είναι χαρακτηριστικά: «Ακόμα είναι ο μοναδικός, μετά από τόσα χρόνια. Είμαι περήφανος για εμάς, για τη ζωή που δημιουργήσαμε».