Jennifer Aniston: Το κούρεμα της Rachel ήταν εφιάλτης

20.06.2022
Jennifer Aniston: Το κούρεμα της Rachel ήταν εφιάλτης
Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κομμωτήριο του Chris McMillan, ξαφνιάζοντας ανυποψίαστες πελάτισσες.

Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εμφάνισης στο Φεστιβάλ Ομορφιάς του Youtube, η Jennifer Aniston με τον κωμικό Benito Skinner στο κομμωτήριο του κομμωτή της Chris McMillan, έκανε έκπληξη σε δύο fans.

Στην αρχή της μετάδοσης, η ηθοποιός εμφανίζεται με τον McMillan καθώς εξηγούν το σχέδιό τους να κάνουν φάρσα σε δύο ανυποψίαστες γυναίκες που πιστεύουν ότι πρόκειται να κουρευτούν από τον ίδιο τον McMillan. Αντίθετα, το ζευγάρι παρουσιάζεται σε μια άλλη στυλίστρια, την Jenny, την οποία υποδύεται ο Skinner, που προσποιείται ότι συμπληρώνει τον στυλίστα των διασημοτήτων.

Αφού συνάντησε τις γυναίκες στο κομμωτήριο, ο Skinner μοιράστηκε ότι το "The Rachel" συνέβη "σε αυτόν τον ιερό χώρο" αναφερόμενος στο εμβληματικό κούρεμα της Aniston.

Η Jennifer Aniston τόλμησε να μιλήσει για όσους έγιναν διάσημοι κάνοντας το απόλυτο τίποτα και οι αντιδράσεις δεν ήταν μόνο θετικές

Ενώ συνομιλούσαν και υποτίθεται πως περιποιούνταν τα μαλλιά των κοριτσιών, ο Skinner ρώτησε την Aniston πώς γεννήθηκε το διάσημο χτένισμα της Rachel, του ρόλου της στη σειρά "Friends". Η ίδια στο παρελθόν έχει πει πως δεν της άρεσε, γιατί δυσκολευόταν να το φτιάξει μόνη της και πάντα χρειαζόταν τη βοήθεια του McMillan.

"Ο εφιάλτης, εννοείς τον εφιάλτη του 'The Rachel'. Ο Chris μπήκε μέσα, ήμουν τόσο μικρή και πέρασα και στην ουσία μου είπε κάτσε στην καρέκλα. Κάθισα στην καρέκλα και μου είπε αυτό είναι μία καταστροφή. Στη συνέχεια απλά μου τα έκοψε και έτσι κάπως έγινε. Δεν είχα την ευκαιρία να πω τη γνώμη μου", είπε η ίδια.

Δες το βίντεο: