Cindy Crawford: Η σπάνια αναφορά στον γάμο της με τον Richard Gere - «Ήμουν 22 και ερωτευμένη»

Cindy Crawford: Η σπάνια αναφορά στον γάμο της με τον Richard Gere - «Ήμουν 22 και ερωτευμένη»
Περισσότερα από 30 χρόνια μετά, η Cindy Crawford μίλησε πρόσφατα για τον σύντομο γάμο της με τον Richard Gere.

Στο καινούργιο ντοκιμαντέρ του Apple TV+ με τίτλο The Super Models, η 57χρονη πρώην εμβληματική βασίλισσα της πασαρέλας αναφέρθηκε στον 22χρονο εαυτό της όταν συνάντησε τον σταρ του κινηματογράφου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1991 και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τρία χρόνια αργότερα.

«Στην αρχή μιας σχέσης, όταν είσαι νεαρή γυναίκα, απαντάς σε ερωτήσεις: "Σου αρέσει το μπέιζμπολ; Μου αρέσει το μπέιζμπολ. Ασχολείσαι με τον θιβετιανό βουδισμό; Θα μπορούσα να το κάνω. Θα το δοκιμάσω", είπε, αναφερόμενη στη μακροχρόνια θρησκευτική ενασχόληση του Gere.

Και η Crawford πρόσθεσε «Είσαι πρόθυμη να διαμορφώσεις τον εαυτό σου γύρω από αυτόν με τον όποιο είσαι ερωτευμένη».

Richard Gere - Alejandra Silva: Μια ιστορία αγάπης για... σενάριο ταινίας

Οι μέρες του modeling της Crawford άλλαξαν επίσης κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Gere, καθώς απομακρύνθηκε από την «ελίτ της μόδας» και αξιοποίησε άλλες ευκαιρίες καριέρας, όπως η διάσημη διαφήμιση της Pepsi.

«Ήταν μεγαλύτερος, οπότε ήμουν σε διαφορετικό κύκλο», θυμάται, «και δεν έκανα πια κάποια πράγματα της μόδας».

Ωστόσο, θυμάται τον στιλάτο αέρα της στην τελετή των Όσκαρ του 1991, την πρώτη της φορά που παρευρέθηκε στα βραβεία. «Αν επρόκειτο να πάω στα Όσκαρ, καλύτερα να ήμουν ένα φρικτό σούπερ μόντελ», θυμάται αυτό που σκέφτηκε σε μια εποχή όπου οι σταρ δεν αγκάλιαζαν τη λάμψη. Η Cindy Crawford έκανε τελικά μια απίστευτη εμφάνιση στο χαλί με μια αξέχαστη κόκκινη τουαλέτα Versace. «Όταν εμφανίστηκα με αυτό το κόκκινο φόρεμα», είπε, «πίστεψα ότι ήταν λίγο σαν “Ουάου, η μόδα επέστρεψε στα Όσκαρ”».

Cindy Crawford: Πώς ξεπέρασε το διαζύγιο με τον Richard Gere και βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου

Για το γάμο της με τον Gere, η Crawford είχε μιλήσει και παλαιότερα στο Master Class της Oprah: «Νομίζω ότι πολλά από αυτά που συνέβησαν με τον Richard έγιναν όταν ήμουν ακόμα 22 ετών και στα 22 ως νεαρή γυναίκα, εξακολουθούσα να καταλαβαίνω ποια ήμουν και τι ήθελα να κάνω. Ήταν ήδη 37, οπότε κατά κάποιο τρόπο ήξερε ότι εξακολουθούσα να μεγαλώνω και να αλλάζω. Δεν ήθελα να το ακούσω από αυτόν γιατί στα 22 νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα και νομίζεις ότι είσαι ήδη διαμορφωμένη και μετά το συνειδητοποιείς 10 χρόνια αργότερα και λες “Θεέ μου, είχαν απόλυτο δίκιο”».

Φυσικά όλα αυτά είναι βαθύ παρελθόν καθώς η Crawford είναι εδώ και 25 χρόνια παντρεμένη με τον Rande Gerber και τον Μάιο γιόρτασαν αυτή την επέτειο, εκτός των άλλων, και με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

{https://www.instagram.com/p/Cs1KqNhASnt/}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2023 - 12:09