Richard Gere - Alejandra Silva: Μια ιστορία αγάπης για... σενάριο ταινίας

02.04.2020
Richard Gere - Alejandra Silva: Μια ιστορία αγάπης για... σενάριο ταινίας
Ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, Richard Gere και η Ισπανίδα δημοσιογράφος Alejandra Silva, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2018 και η ιστορία αγάπης τους μας θυμίζει ένα τέλειο παραμύθι. Η αρχή της σχέσης τους ήταν αρκετά περίπλοκη, καθώς και οι δύο έβγαιναν από διαζύγια, αλλά η μοίρα τους έφερε μαζί. Και τώρα το ζευγάρι παραδέχεται ότι δεν μπορεί να περιγράψει την ευτυχία του καθώς και ότι δεν έχει πάψει στιγμή να θαυμάζει ο ένας τον άλλο και να δείχνουν την εκτίμησή τους μετά από αυτά τα δύο χρόνια που είναι μαζί.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το 2014, ο Richard βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Alejandra και εκεί τους γνώρισε ένας κοινός φίλος. Η Alejandra είχε πει ότι και οι δύο ένιωσαν δυνατή χημεία εκείνη τη νύχτα και δεν χώρισαν ποτέ από τότε. Και οι δύο περνούσαν μια δύσκολη περίοδο στη ζωή τους, αλλά όλες αυτές οι δυσκολίες τους έφεραν ακόμα πιο κοντά. Η Alejandra ομολογεί ότι και οι δύο αισθάνθηκαν ότι αυτή η σχέση ήταν γραφτό να γίνει. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018.

«Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο»

Όταν μιλάει για την οικογενειακή ζωή της, η Alejandra λέει ότι αισθάνεται σαν να ζει σε ένα παραμύθι. Αναφέρει ότι ο Richard της γράφει τραγούδια κάθε μέρα και την ρωτάει κάθε πρωί για τα πράγματα που θα την έκαναν ευτυχισμένη. Αισθάνεται πολύ τυχερή που έχει έναν άνθρωπο που την εκτιμά και δεν φοβάται να της πει πόσο σημαντική είναι για εκείνον.

Η ηλικία δεν είναι πρόβλημα όταν πρόκειται για αγάπη.

Η Alejandra και ο Richard έχουν 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, αλλά το ζευγάρι δεν το θεωρεί αυτό πρόβλημα. Η Alejandra αποκαλεί τον σύζυγό της «τον πιο ταπεινό, ευαίσθητο, στοργικό, αστείο και γενναιόδωρο άνδρα» και ομολογεί ότι έχει πολύ περισσότερη ενέργεια από εκείνη. Για την Alejandra, η ζωή της είναι πλέον το πιο ρομαντικό όνειρο που είχε ποτέ και δεν θέλει να ξυπνήσει από αυτό.

Τα συναισθήματα του Richard δεν διαφέρουν από τα δικά της

Και όπως αποδεικνύεται η Alejandra δεν είναι ο μόνη που αισθάνεται έτσι για τη σχέση τους. Ο Richard παραδέχεται ότι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος όλου του κόσμου, γιατί είναι παντρεμένος με μια έξυπνη, χαρούμενη και ευαίσθητη γυναίκα που είναι πρόθυμη να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντά με εκείνον. Λέει ότι η Alejandra έχει «άγγιγμα αγγέλου» και δεν θα μπορούσε να επιλέξει ένα πρόσωπο καλύτερο από εκείνη.

Aχ, πόσο μας αρέσει να ακούμε για love stories!