Shakira: Η συγκινητική στιγμή όπου φιλάει τα πόδια του πατέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Shakira: Η συγκινητική στιγμή όπου φιλάει τα πόδια του πατέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου
Η σχέση πατέρα και κόρης έχει τη δική της ιερότητα, όπως και να το κάνουμε!

Όσο μεγαλώνουν οι γονείς μας πρέπει να τους προσέχουμε περισσότερο άλλωστε αυτό έκαναν και εκείνοι όταν ήμασταν παιδιά. Όταν δε, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτούς. Και όταν μάλιστα πρόκειται για τον δεσμό μπαμπά και κόρης μάλλον θα γνωρίζεις πόσο δυνατός είναι. Για αυτό και η Shakira πριν λίγες ημέρες έσπευσε να επισκεφτεί τον πατέρα της, William Mebarak Chadid, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Αυτό που συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο του νοσοκομείου απέδειξε τη δύναμη της αγάπης και της αντοχής. Η Shakira μοιράστηκε το συγκινητικό βίντεο στο Instagram και η αντίδραση της συγκίνησε τους θαυμαστές της.

{https://www.instagram.com/p/BKB9ORWguyh/}

Οι θαυμαστές της Shakira ανησυχούσαν για τον 91χρονο πατέρα της, ο οποίος ήταν άρρωστος. Νοσηλευόταν και τον παρακολουθούσαν ειδικοί ιατροί. Λόγω όμως της κατάστασής του, κατέληξε σε αναπηρικό καροτσάκι. Η Shakira φυσικά πήγε να τον δει και να τον υποστηρίξει.

Shakira: Αποκάλυψε ότι έμαθε την προδοσία του Piqué ενώ ο πατέρας της ήταν στη ΜΕΘ - «Πίστευα ότι δεν θα επιβίωνα»

Η σταρ μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram. Ο πατέρας της έκανε μια σειρά από ασκήσεις ενδυνάμωσης. Κατάφερε να σηκώσει τα πόδια του και η Shakira δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της. Σήκωσε τα χέρια της φωνάζοντας: «Ω, ναι!» και φίλησε τρυφερά τα πόδια του πατέρα της. Έγραψε: «Η ζωή είναι κάτι που συμβαίνει ανάμεσα στις επισκέψεις του νοσοκομείου και σε Halloween κοστούμια».

{https://www.instagram.com/p/CkZl8Ldj54t/}

Shakira: Τραγουδά μαζί με τα αγόρια της στο συγκινητικό βίντεο του «Acróstico»

Αυτό το συγκινητικό βίντεο δεν μπορούσε να μην ενθουσιάσει τους fans της Shakira. Κάποιος σχολίασε, «Shakira, είσαι αξιοθαύμαστη από κάθε άποψη. Αυτό ήταν πολύ συγκινητικό για μένα. Μου αρέσει ο τρόπος που δείχνεις αγάπη στον μπαμπά σου. Μια τέτοια πράξη καθαρής αγάπης!». Ένας άλλος είπε: «Η καρδιά μου έσπασε σε κομμάτια». Πολλοί ανέφεραν επίσης ότι ο μπαμπάς της είναι τυχερός που έχει μια τόσο σπουδαία κόρη.

Και θα συμφωνήσουμε..

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2023 - 11:20