Shakira: Αποκάλυψε ότι έμαθε την προδοσία του Piqué ενώ ο πατέρας της ήταν στη ΜΕΘ - «Πίστευα ότι δεν θα επιβίωνα»

28.06.2023
Shakira: Αποκάλυψε ότι έμαθε την προδοσία του Piqué ενώ ο πατέρας της ήταν στη ΜΕΘ - «Πίστευα ότι δεν θα επιβίωνα»
Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βίωσε η Shakira την απιστία του πρώην συζύγου της, Gerard Piqué.

Όπως αποκάλυψε η κολομβιανή σταρ έμαθε τα άσχημα νέα την εποχή που ο πατέρας της, William Mebarak Chadid, έδινε μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν πίστευε ότι «θα επιβίωνε».

«Ήρθε στη Βαρκελώνη για να με παρηγορήσει όταν ήμουν μέσα στη θλίψη λόγω του χωρισμού μου», είπε η βραβευμένη με Grammy στο People en Español για τον πατέρα της, σε συνέντευξη της που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα.

Η Shakira εξήγησε ότι ο 91χρονος πατέρας της Chadid, «τραυματίστηκε σοβαρά» από πτώση κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινωνίας του γιου της Milan.

«Όλα έγιναν ταυτόχρονα», θυμάται. «Το σπίτι μου κατέρρεε. Ανακάλυψα μέσω του Τύπου ότι είχα προδοθεί όσο ο μπαμπάς μου ήταν στη ΜΕΘ».

Η Shakira δεν μπορούσε να πάει στον μπαμπά της, τον οποίο θεωρεί τον «καλύτερο φίλο της», για τις «συμβουλές που χρειαζόταν τόσο πολύ» εκείνη την εποχή.

«Ο άνθρωπος που έχω αγαπήσει περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με άφηνε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο», μοιράστηκε.

Τώρα που ο Chadid αναρρώνει, η τραγουδίστρια επαίνεσε την «ανθεκτικότητα» του - καθώς και τον μακροχρόνιο γάμο του με τη μητέρα της, Nidia Ripoll Torrado.

«Και οι δύο είναι μια αντανάκλαση αυτού του ονείρου που δεν έγινε πραγματικότητα για μένα. Ελπίζω όμως να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου», πρόσθεσε η Shakira για τον 10χρονο Milan και τον 8χρονο Sasha.

{https://www.instagram.com/p/Cs7SP7QtzzQ/}

Αυτή και ο ποδοσφαιριστής ανέλαβαν από κοινού την ανατροφή των παιδιών τους από τότε που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2022, εν μέσω φημών για απιστία.

Η Shakira, η οποία από τότε μετακόμισε στο Μαϊάμι, έχει αναφερθεί στην υποτιθέμενη απιστία στη μουσική της, τραγουδώντας στο «TQG» ότι «πόνεσε» που είδε τον Piqué με την κοπέλα του, Clara Chia Marti.

Έχει μιλήσει δημόσια εναντίον του πρώην συζύγου της και σε συνεντεύξεις της, λέγοντας στον Jimmy Fallon ότι ανέχτηκε «τόσες βλακείες» ενώ ήταν μαζί του.

Ο Piqué, από την πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι «ευτυχισμένος» και «δεν ζητά συγγνώμη» μετά τον χωρισμό.

«Συνεχίζω να κάνω αυτό που θέλω», είπε στην El Pais τον Μάρτιο. «Τη μέρα που θα πεθάνω, θα κοιτάξω πίσω και ελπίζω να έκανα πάντα αυτό που ήθελα. Θέλω να είμαι πιστός στον εαυτό μου».

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2023 - 12:06